Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Help Arend Jan Kamp en Niels Koerts naar de winst

Help Arend Jan Kamp en Niels Koerts naar de winst

De IEX BeleggersPodcast wordt wekelijks met veel passie gepresenteerd door marketwatcher Arend Jan Kamp en aandelenanalist Niels Koerts. De podcast is geselecteerd als een van de grote kanshebbers voor de Dutch Podcast Awards in de categorie zakelijk.

In een half uurtje (met af en toe wat blessuretijd) praten de mannen u bij over het laatste beursnieuws, geven zij hun visies op aandelen en beantwoorden ze al uw vragen. Nu vragen ze u om een gunst. Om de Dutch Podcast Award winnen heeft de podcast stemmen nodig, dus show us some love en stem alstublieft vóór 11 oktober via deze link op de IEX BeleggersPodcast. Het kost nog geen minuutje van uw tijd.

Wie zijn de presentatoren?

De podcast kent twee vaste presentatoren. Allereerst is daar beursbabbelaar Arend Jan Kamp. Al ruim twintig jaar houdt hij de beurzen nauwlettend in de gaten. Die rijkelijke ervaring maakt dat Kamp bomvol kennis zit en hij in elk gesprek wel een leuke beursanekdote kan vertellen. Gooi er een muntje in en hij is niet meer te stoppen.

Wel doet Niels Koerts elke week een goede poging. Hij is aandelenanalist pur sang die vooraan heeft gestaan toen droge humor werd uitgedeeld. Doordat Koerts op zijn veertiende begon met beleggen, kent hij de beleggingswereld als zijn broekzak. De co-host is recht voor z’n raap en zegt elke week waar het volgens hem op staat.

Toch maken Kamp en Koerts de show niet alleen. Geregeld worden ze namelijk vergezeld door experts uit verschillende werkvelden. Zo schoven recent nog huizenmarktexpert Madeline Buijs, cryptohandelaar Michaël van de Poppe en techanalist Paul Weeteling aan.

Dit maakt de IEX BeleggersPodcast dé podcast voor de iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de beleggingswereld. Gratis en voor niets serveren de heren u iedere vrijdag een beursupdate in geluidsgolven. Dat is toch wel uw stem waard?

Luister hier alle afleveringen


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 16:00 Stem op uw favorieten voor juni
 2. 26 mei Vijf vragen aan Martine Hafkamp
 3. 25 mei Dit waren de tips van de Hollandse Aandelenavond 2022

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. marcaa 4 oktober 2021 17:05
  Afgelopen donderdag was AJ met vakantie. Niels nam de leiding in het gesprek met Lucia. Het werd helaas een beetje de Niels Koerts show. Ik had graag Lucia meer aan het woord gehoord. Niels kan lekker praten, maar het had iets minder gemogen.

  Al met al normaal gesproken een prima podcast, en zal stemmen! Succes!
 2. Maan Arkenbosch 4 oktober 2021 21:13
  Done (Met hieronder nog een actuele stelling/reactie);

  Zit ASML straks in de gevarenzone?
  Indien 58% van de wereldwijde levering van de de Taiwanese computerchips wegvallen, door invasie China, dan stort de productie/levering van auto-s, elektrische apparaten etc. in.
  Wanneer de allernieuwste wafersteppers/nano-chipproductie machines van ASML in handen van China vallen, zullen deze machines door China nagemaakt worden.
  Dat heeft forse invloed op de winstcijfers en de koersvorming van ASML.

  93 Chinese gevechtsvliegtuigen dringen Taiwanees luchtruim binnen: “Voorbereiding op gewapend conflict”
  Afgelopen weekend vloog een recordaantal Chinese vliegtuigen door het luchtruim van Taiwan. De democratische eilandstaat maakt zich op voor een oorlogsscenario, hoewel een Chinese invasie nog steeds onwaarschijnlijk lijkt volgens experts. Ondertussen waarschuwt TSMC, de grootste chipbakker ter wereld, dat vrede in de regio cruciaal is om de globale toeleveringsketen van computerchips in stand te houden.

8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links