Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De aandelenbeurzen staan wereldwijd in de standby-modus

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

 1. 31 mrt Halfgeleidersector wordt technisch steeds sterker 140
 2. 30 mrt AEX probeert uit te breken 130
 3. 29 mrt Chinese beurs staat onder druk 88

Reacties

164 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Beginnendetrader 27 september 2021 20:29
  Overigens koop ik AEX short alleen nog bij als ik mijn GAK kan verlagen. Dat is bij de ene short vanaf ca. 796 en de ander ca. 800 punten. Bij verdere daling beetje bij beetje verzilveren. Per toeval ontdekt dat op mijn Flatex account kosteloos gehandeld kan worden in turbo's, laatste weekje DEGIRO kernselectie.
 2. forum rang 7 ttroo 27 september 2021 20:43
  Het enige wat ik overnight heb meegenomen zijn wat Down Jones shorts. Mijn shorts gingen als warme broodjes de zaal uit. Gevaccineerden. Ongevaccineerden. Ze wilden mijn shorts hebben. Had ik niet verwacht toen ik mijn bed uitstapte. Hoe kan de beursdag veranderen. En nu bieden de gevaccineerden en ongevaccineerden mijn verkochte shorts een stuk lager aan. Ik bekijk het morgen. Want die handels parameter zal wat moeten oplichten. Maar zolang de yields aan het rocken zijn, blijft het oppassen. Die 1.0 voor Ukkie yield en de 1.5 voor de Amerikaanse yield dat zijn lastige en zware weerstanden. Daar gaan ze niet 1.2.3. boven sluiten. En bij wel is het helemaal opletten geblazen. Het was een mooie beursdag. ASML index ging eindelijk lager. Gevaccineerden zullen een nieuwe vaccin willen. Zo gaat dat. Als u maar goed genoten hebt dat ongevaccineerden een tweede wereld oorlog gevoel heeft. Dat mag niet van de gevaccineerden, maar het gevoel van ongevaccineerden kunnen gevaccineerden niet voorschrijven. U lijkt op China in het kwadraat. Ja. Opvallend. China gevallen zijn stand alone gevallen. Dat herkennen we. Heel die financiele crisis begon met stand alone gevallen. Toen bleek dat het een wereld probleem werd en was toen waren die stand alone gevallen ineens een warning die we in het geheel gemist hadden. Gratis geld doet risico's heel anders bekijken en waarderen. Daarin zijn we als gevaccineerden en ongevaccineerden niets in veranderd. Een ezel met of zonder vaccin. We doen graag aan replays, maar dan in het kwadraat. Dan voelen we het erger en leren we er nog minder van.
  Bioscopen deden 40% minder. Tja, hadden ze maar meer tegen gas moeten geven. Huilen om minder omzet daar hoef je geen ondernemer voor te heten. Opkomen voor je omzet. Dat doen ondernemers. Maar ik vind het niet goed dat ondernemers hun tenten op het spel zetten. Als is het raar dat ondernemers niet mag bepalen dat ze aan de 1.5 meter regel zelf willen gaan voldoen. Het is toch hun zaak. Staat volgens mij nergens dat dat niet mag, ondanks de afschraffing van de 1.5 meter regel. Ik mis die regel wel. Beetje afstand vond ik wel een goed iets. Beurzen doen niet veel, dus mijn post begint weg te zakken. Tijd om te stoppen. Have fun. Hopelijk maken de Amerikanen het laatste handels uur er nog iets van. Want dit is het verhaal van ee nachtkaars. U heeft het vast gelezen. Er gaat een aantal keren gestemd worden in Amerika. Dus dat kan van flinke invloed zijn op de beurzen. En komt Amerika a.s. vrijdag al met de maandcijfers of is dat te vroeg en komen ze een week later?
 3. forum rang 6 Six_Million_Euro_Man. 27 september 2021 22:14
  Schrijft u in mensen! Short of Long?

  SHORT:
  1MEM (Dow Jones 35k / 34.9k)
  Silk (AEX 802,5 / S&P 4440)
  Beginnendetrader (AEX KT / BESI LT)
  Robin82 (AEX 795)
  ttroo (Down Jones)
  ...
  ...
  ...

  LONG:
  DTJ
  Newg88 (AEX 782)
  Beginnendetrader (ArcelorMittal KT / Prosus MLT / JET MLT / BABA MLT)
  ...
  ...
  ...
164 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links