Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Mijn queeste naar turbosucces

Mijn queeste naar turbosucces

Aankomende week gaat De Slimste Belegger weer van start. In deze competitie kunt u laten zien dat u heer en meester bent in het beleggen met turbo’s. Ook ik zal dit jaar meedoen aan De Slimste Belegger.

Laten we even de digitale hand schudden: Coen Grutters is de naam, en sinds begin dit jaar ben ik als junior redacteur werkzaam bij IEX. 

Ervaring opdoen

Of ik mezelf als meesterlijke turbobelegger zie? Zeker niet. Met mijn drieëntwintig lentes jong is mijn ervaring met turbo’s nihil. Dat geldt niet alleen voor mij. Beleggen wordt alsmaar populairder onder jongeren en ook zij zullen op een gegeven moment tegen deze financiële instrumenten aanlopen. 

Gelukkig biedt De Slimste Belegger uitkomst. Een fictief bedrag van €25.000 geeft mij de mogelijkheid de komende weken met vallen en opstaan het beleggen met turbo’s te ontdekken. Het enige leergeld dat ik zal betalen is fictief en dat idee is wel zo fijn. Een beetje als bowlen met hekjes, lekker zonder consequenties.

Leerzame webinars

Ik sta gelukkig niet alleen in mijn queeste naar turbosucces. Een vijftal experts leert deelnemers aan De Slimste Belegger-competitie de kneepjes van het vak tijdens interessante webinars.

Maandag 13 september om 08:00 uur klinkt het startschot van de competitie en om 20:00 uur vindt het eerste webinar plaats. Technisch analisten Royce Tostrams en Nico Bakker leggen u dan uit op welke manier technische analyse kan helpen bij het handelen met turbo’s. Het belooft een leerzame avond te worden, dus zorg dat u van de partij bent.

Klik hier om u aan te melden voor het webinar van maandag 13 september 20.00 uur.

Doe gratis mee

Nog niet ingeschreven voor De Slimste Belegger? Klik op de button hieronder en doe gratis mee met het leukste beleggingsspel van Nederland!

Coen Grutters is redacteur van IEX. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Coen Grutters

Coen Grutters is redacteur van IEX.

Meer over Coen Grutters

Recente artikelen van Coen Grutters

  1. 22 sep Slotcall: Beleggersogen gericht op wankelend vastgoedfonds en de Fed 3
  2. 21 sep Slotcall: Shell stormt naar de koppositie in herstellende AEX 3
  3. 17 sep Flinke afstraffing, maar ik leef nog 1

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links