Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

IEX verhoogt koersdoel TKH

IEX verhoogt koersdoel TKH

De IEX Beleggersdesk heeft het koersdoel voor TKH verhoogd van €50 naar €57.

'TKH krijgt terecht de handen op elkaar na de sterke halfjaarcijfers', schrijft analist Peter Schutte in een analyse. 'Wij hadden al ingezet op positieve verrassingen, maar ook deze cijfers overtreffen onze verwachtingen.'

Hij wijst op de verbeterde marktomstandigheden in combinatie met het flink aangedikte orderboek. Als de bandenbouwtak nog harder gaat lopen, zal de koers snel meebewegen, voorspelt hij.

Het aandeel was even in de vergetelheid geraakt, maar het ware potentieel komt er nu toch uit. Het onlangs nog flink verhoogde koersdoel van €50 is inmiddels al bereikt. Schutte ziet nu ruimte dit op te trekken tot €57, met een ongewijzigd koopadvies.

Lees de volledige analyse op IEX Premium.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 01 dec Beleggers gaan voor veilig Ahold, mijden Unibail en Philips
  2. 01 dec Sneak preview! De nieuwe IEX-app in betaversie 6
  3. 30 nov Wat doet de AEX in december? Stem!

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

TKH Group

50,200 17:35
+50,200 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links