Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hockeyers onderaan in Turbocompetitie

Hockeyers onderaan in Turbocompetitie

Van alle sporters behalen hockeyers momenteel de minste resultaten in de Turbocompetitie. Zij staan gemiddeld 15,8% in de min. Hardlopers doen het wederom het beste met een plus van 4,3%. 

Als we kijken naar autobezit, valt op dat Fiat-rijders steeds verder op de rest uitlopen. Waar ze vorige maand nog 16% in het groen stonden, is dat nu opgelopen naar ruim 28%. Op grote afstand vinden we de Porsche-rijders (+3,9%) op de tweede plaats en Suzuki-bezitters (+2%).

D66'ers doen het goed

Wat betreft politieke overtuiging doen D66-stemmers het het beste, of beter gezegd, het minst slecht. Zij spelen een resultaat van -0,6% bij elkaar. Hekkensluiters zijn Partij voor de Dieren-aanhangers met een min van 18,5%.

Qua leeftijd presteren de twintigers al tijden heel goed. De categorie 25 – 30 staan bovenaan met een plus van 3,4%. Alle andere leeftijdscategorieën schrijven rode cijfers, met de deelnemer van 90 tot 95 onderaan; zij staan helaas bijna 30% in de min.

Maandwinnaar juli 

De beste deelnemer over de maand juli is de heer Posma. Onder spelnaam giddy-up wist hij een rendement van 99% bij elkaar te spelen. Een knappe prestatie waarmee hij een iPad in de wacht sleept. Van harte gefeliciteerd! 

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 07:40 Kom jij stage lopen bij de grootste (social) community voor beleggers in Nederland? 17
  2. 05 aug Tesla-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie
  3. 04 aug De ideale beleggingen tijdens hoge inflatie volgens Buffett 4

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links