Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX verlaagt koersdoel Pharming

IEX verlaagt koersdoel Pharming

IEX-analist Martin Crum ziet ruimte om de omzettaxatie voor biotech Pharming voor dit jaar wat te verhogen, maar daar staan sterker dan verwacht oplopende kosten voor de verhoopte introductie van leniolisib en de samenwerking met Orchard Therapeutics tegenover. Het koersdoel gaat daarom opnieuw iets omlaag.

Koerstriggers voor de korte termijn ontbreken, aldus Crum. "Het advies is (stevig) vasthouden van dit winstgevende biotechconcern uit Leiden, in afwachting van relevant nieuws van de opgestarte initiatieven, gefinancierd uit cashcow Ruconest."

Lees de volledige analyse op IEX.nl.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 17 mrt World Online, een historische luchtbel 7
  2. 16 mrt Dit zijn de 11 winnaars van de IEX Gouden Stier 2022 6
  3. 15 mrt Welke bedrijven maken vanavond kans op een Gouden Stier?

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links