Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nieuw: Beursagenda op de IEX Markt Monitor

Nieuw: Beursagenda op de IEX Markt Monitor
Beeld: IEX

Met ingang van vandaag is op de populaire IEX Markt Monitor ook de uitgebreide beursagenda voor de lopende week te raadplegen.

Via een pulldown-menu in de grafiekensectie kunnen gebruikers op iedere positie kiezen of ze daar één van de 22 beschikbare grafieken, het laatste nieuws of - met ingang van vandaag - de beursagenda willen zien.

De IEX Markt Monitor is hier te bekijken.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 15 mei 'We houden onze voelsprieten gericht op de doelgroep'
  2. 15 mei IEX zoekt: Werkstudent Redactie
  3. 11 mei Inkomen genereren met dividenden

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links