Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Snap Inc. weet een vorige koerstop te breken.

Richting:Stijgend
Trendwijziging:+
Slotkoers:76,62
Steun:57,48
Weerstand:90,00
Steun 2:37,35
Weerstand 2:100,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Snap Inc. stabiliseert binnen de opwaartse trend. De hogere koersbodems signaleren echter nog steeds vraag naar Snap Inc.. De huidige adempauze is vooralsnog slechts een tijdelijke onderbreking is van de opwaartse trend. Van belang is dat Snap Inc. boven steun 57,48 (bodem van 19 juli) blijft. De opwaartse trend krijgt een nieuwe impuls indien de laatste koerstop wordt gebroken. In dat geval wordt de opgaande trend gevalideerd en mag verdere koersstijging verwacht worden. Weerstand wacht rond 90,00 (berekend koersdoel).


  • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


  • De MACD verzwakt op lange termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


  • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op lange termijn neerwaarts.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De neerwaarts gerichte B.O.B.-lijn (relatieve sterktelijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende B.O.B. lijn duidt op outperformance, een dalende B.O.B. lijn geeft underperformance aan.


Auteur: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Snap

79,810 18:12
-3,300 -3,97%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links