Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De bouw ligt stil

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Elektrische auto's hebben nog steeds panne 16
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

84 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 15 juli 2021 21:04
    FF voorstellen. Wij zijn beren. We hebben beer 5, dat is een beer die graag 5% op eet van de beurskoersen. En we hebben ook beren 10, 15, 20, 25 en zelfs 30. En onze Koning, is beer 80. Die eet dus 80% van de beurskoersen op. Tja. Wat dacht u? Die Konings beer heeft 12 jaar niet gegeten. Dus die heeft honger!

    Maar het valt mee. AEX future zelfs wat omhoog 734.3. Is shell misschien de duivel? 1 666. De eerste duivel? ASML onder de 600. De uptrend is niet in gevaar. Dan moet ASML nog wel meer zakken. In eerste komt de test van de uitbraak. Die is 10 euro lager. Randstad. Oppassen daar. Die mooie uptrend komt zo wel in gevaar. Morgen rood en dat is niet goed!

    ASMI rood. Breaking News. Ja ze kunnen het! Adyen. Ja afwijzing is pijnlijk. Zowel in het hoofd als voor een aandeel. ING. Nee, die heeft niet de vaart mee. Philips. Niet vooruit te branden. Niet eens een beetje. Het is wachten op meer zuur in dit aandeel. Parameters liggen laag. Dus komt er eerst een rebound en dan het zuur of eerst nog meer zuur en dan de rebound. Afwachten maar. U mag beslissen. AEbommetjes vallen mee. Wel rood. Maar nemen nog niet plaats in de beren boot. Ze flirten graag met de beren boot. Wel op tijd in stappen anders wordt het zwemmen met AEbommetjes. En ik weet niet wat beter is, zwemmen of in de beren boot zitten. Mittal netjes. Maar het schiet nog niet voldoende op. Ze zitten ook in zo'n driehoek. FF wachten daar. Morgen rode koersen. Dan gaan ze volgende week de richting bepalen. En daar zijn ze dan, de Twee Oranje Toppers: D S M en A K Z O! Gefeliciteerd.
  2. forum rang 6 Toerist 15 juli 2021 21:24
    quote:

    beginnendebelegger schreef op 15 juli 2021 21:07:

    de dow gaat gewoon 1 deze dagen door de 35.000. Niemand heeft hier invloed op behalve de ecb en de fed. die bepalen waar de koersen komen te staan. Ik hoor al een lange tijd dat de koersen zullen gaan dalen maar het zit er gewoon niet in
    komt onverwacht,kan vanaf morgen al en alleszins voor expiratie augustus
84 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links