Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fiat-rijders trekken een sprintje

Fiat-rijders trekken een sprintje

Bezitters van een Fiat doen momenteel goede zaken in de Turbocompetitie: met een gemiddeld rendement van ruim 16% laten ze de eigenaren van andere automerken ver achter zich.

Porsche-rijders staan op de tweede plaats met een plus van 4,3%, Suzuki-bezitters volgen op de derde plaats (+1,3%).

D66 bovenaan

Kijken we naar politieke voorkeur, zien we dat D66-aanhangers als enige een klein plusje van 0,3% uit hun portefeuille weten te persen. PVV-stemmers staan op nummer 2 met een min van 3%. Partij voor de Dieren sluit de rij met een min van ruim 20%.

Qua sport springen de hardlopers eruit; zij staan bovenaan en boeken 5% rendement. Hockey’ers daarentegen doen het het slechtst van alle sportbeoefenaars (-16,9%).

Dan nog the battle of the sexes: mannen weten hun verlies redelijk beperkt te houden tot 4,8%, de dames lopen verder op achter; zij staan nu ruim 11% in het rood.

Maandwinnaar juni

Over de maand juni wist mevrouw Dijkers onder spelnaam ZoëD het beste resultaat neer te zetten: ze speelde een rendement van 90% bij elkaar. Met deze prestatie sleept zij een iPad in de wacht. Van harte gefeliciteerd!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 09 aug Kom jij stage lopen bij de grootste (social) community voor beleggers in Nederland? 17
  2. 05 aug Tesla-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie
  3. 04 aug De ideale beleggingen tijdens hoge inflatie volgens Buffett 4

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links