Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Correcties? Vergeet de rente, buy the dips

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 48
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

74 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 De verhapstukkende bekokstover 22 juni 2021 16:30
    quote:

    Nothing Else..?! schreef op 22 juni 2021 16:01:

    [...]

    1. ren ben jij écht een Pool..?

    2. wie denk jij dat het Ek wint en tegen wie in de finale..?
    1. Nie, jestem Holendrem, ale moja dziewczyna jest Polka.

    2. Denk dat de kleinste man van Italië het insigne van de kampioen krijgt opgespeld, tegen wie geen idee.
  2. forum rang 6 ttroo 22 juni 2021 17:58
    Yields blijven schommelen vandaag. Duitse yield tikte de -0.14 hoog aan. Maar kon niet verder door stijgen. Ukkie yield doet het rustiger aan en kan dus niet boven de 0.80 komen en dus breken ze niet de dwontrend, jawel de Amerikaanse yield is rood aangelopen. Duitse en Ukkie yield kruipen naar de rode lijnen toe. Opvallende ontwikkelingen daar.

    Nasdaq future gaat groen, groen genoeg om de up trend lijnen door te laten lopen. Tesla breekt intraday de down trend, maar ze moeten nog een hele avond te gaan, ze kunnen de $630 niet veroveren. Apple, Amazon, Microsoft en vooral Nvidia gaan door en door met stijgen. Terwijl Alphabet niet de weerstand kan binnen halen, ze staan zelfs in het rood. Amazon leek te toppen, maar de huidige groene koers laat uitstel zien. Ze hebben het top stokje aan Alphabet gegeven. ASML alweer op 5 7 5 euro. DSM gaat door en door, net als Akzo. Aegon daalt door en door. Wat is hun business model? Philips is al weer 7.50 euro ruim kwijt gespeeld van de 50 euro. Die gaan zo net als Aegon richting de beren markt toe. ING hersteld. Het werd tijd dat de financials gingen herstellen. Die waren naar flinke laagtes gedaald. Adyen net niet gesloten boven de weerstand. Arcelor weer wat in herstel, maar die hebben ook flink hoger gestaan, vooral in relatieve termen. Randstad kan niet doorstijgen.

    Vrijdag paniek en gisteren greep de Bank of Japan al weer in. Communistische Markten door al het Overheids Ingrijpen op zogenaamde Westerse Kapitalistische Markten, waar steeds meer in handen komen van de Centrale Banken in de Western Debt World. Het is zelfs nog erger dan communistische landen. USSR zou trots zijn op de Western Debt World.

    Huizen prijzen stijgingen gaan richting lichtsnelheid. Die Beyond lichtsnelheid geld printer moet blijven door draaien. We storten al in als deze 1 minuut stil staat over als we praten over dat die 1 minuut gaat stil staan. Gratis Geld Kracht, maar feitelijk is het Mega Onmacht. We kunnen er niets mee. Bevolkingen worden meer en meer door tweeen gedeeld. Heel veel Arm en een heel klein beetje rijk, maar dat is al een richting van afgelopen jaren. Kortom we willen door waar mee we begonnen waren en dat is in feite dat we met ons allen alleen maar armer en armer worden. Opvallend actie. Doorgaan met de wateren om ons heen vuil te maken, doorgaan met de luchten om ons heen vuil te maken waardoor mensen, u weet wel, u en ik, korter leven, wat de mensen die dat dus doen geheel geen schuld gevoel er van over houdt. Opvallend dat we alcohol drinken en ongezond eten weer op het programma kan staan, want de Covid Patienten gaan meer en meer het zieken huis uit oftewel deze mensen kunnen er dan tijdelijk in om iets te laten corrigeren of te laten herstellen. Lekker elkaar weer laten bijten door honden, terwijl de eigen hond nooits iets doet, lekker elkaar weer aanrijden met of zonder ketting botsing. Er komt weer ruimte in het zieken huis, dus dit gedrag kan weer. Opvallend. VIXie weer terug onder de 17 opvallend. Nasdaq future op de 14.210. Ze komen niet veel verder dan dit. Opvallend. Apple moet weer inter-stellaire resultaten gaan boeken dit kwartaal, want anders gaan de al slechte ratio's weer kraken. Opvallend. Waar was die mooie tijd gebleven van Apple, met zulke mooie ratio's. Dat is al weer een paar jaar geleden. Apple verhoogt de produktie, dus voorlopig zit het daar wel goed. Al met al een saaie groene beursdag. Ik zie dat de Nasdaq future maar liefst 10 punten is gezakt. Het is wachten hoe de Amerikanen gaan sluiten vanavond.
  3. forum rang 6 ttroo 22 juni 2021 20:44
    Alphabet, wat wil je nou? Niet gaan toppenbij deze koersen! Tesla gaat het nog lukken - vandaag dan om de down trend te breken? We liggen wel hoog he op deze koersen. En dat onder de $630. Daar kan 5% vanaf. Eerder volgende beursweek dan deze beursweek. Nvidia. Je moet door. Nieuwe top. Niet wat toegeven de komende anderhalf handelsuur. Facebook, zelfde verhaal als Nvidia. Je moet door! Microsoft. Je neemt geen verantwoording. Zo blijft die $261 loersen om als correctie te dienen. Ook eerder volgende beursweek dan deze beursweek. Apple. Elke dag wat erbij. Waar toppen? Bij de $135? Amzon houdt het toppen in stand. Correcties start bij breken $3.500, $3.475 and $3.450. Kortom Nasdaq moet door en door. Uptrend zijn vandaag valide. Maar niet overtuigend. Eerder fragiel. Rode cijfers are not wanted. En moet meteen omgezet worden naar groen. Voorlopig doen ze dat ook. Ze zijn niet ver gekomen van de 14.210 punten. Ze hebben maar liefst 2 punten er bij gedaan. De future dan. 14.212. Als dat maar geen voorbode is voor de standaard zwakke dinsdag. Niet de helft van de winst inleveren de laatste ruime handels uur. Maar de helft van de huidige winst toevoegen! We gaan het zien.
74 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links