Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Duurzaam ondernemen en beleggen raken in stroomversnelling

Duurzaam ondernemen en beleggen raken in stroomversnelling

Duurzame ambities? U bent niet de enige. Duurzaam ondernemen neemt een vlucht; steeds meer ondernemers zien in dat winst voor hun bedrijf én voor de wereld om ons heen heel goed samengaan.

Op het DuurzaamInvesteren-platform weten particuliere beleggers en ondernemers elkaar al sinds 2013 te vinden. Meer dan 10.000 beleggers hebben ruim 100 miljoen ingebracht om projecten als zonneparken, duurzame landbouwgrond en windparken mogelijk te maken.

Duurzame financiering nodig?

Biedt uw onderneming een positieve bijdrage aan een duurzame maatschappij? DuurzaamInvesteren helpt u aan financiering. Bijvoorbeeld voor het realiseren of herfinancieren van projecten die bijdragen aan de energietransitie of voor duurzame groei van uw onderneming.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer.

Begeleiding door specialisten

Het team van DuurzaamInvesteren gaat niet over één nacht ijs. Met tientallen jaren ervaring in de wereld van investment banking erkennen zij het belang van een grondige werkwijze en gaan daarom secuur te werk. Het proces bestaat uit een aantal stappen:

  • Oriëntatiegesprek en bespreken wensen en mogelijkheden van uw financiering
  • Opstellen investeringsmemorandum
  • Aankondiging & presentatie op het platform
  • Screening van investeerders conform Wft en Wwft
  • Administratieve afhandeling en ondersteuning
  • Administratie gedurende de looptijd van de lening

Ondernemers die u voorgingen

 

"Wij hebben meerdere keren financiering opgehaald via DuurzaamInvesteren. Zij zijn voor ons een strategische partner die elke keer flexibele financieringsoplossingen kon bieden waarmee wij onze groei konden realiseren." - Justin van der Loo, CFO Zelfstroom

     
 

"Voor snelgroeiende bedrijven als GIGA Storage is DuurzaamInvesteren een heel goede sparringpartner op het gebied van kwaliteit en realiteit van de aanbiedingen. Dit gebeurt bovendien binnen een tijdsspanne die veel korter is dan bij meer conventionele financiële partijen." - Ruud Nijs, Giga Storage

PROJECTFINANCIERING

Als initiatiefnemer van een duurzaam energieproject kunt u via DuurzaamInvesteren (een deel van) de benodigde financiering ophalen. Met meer dan 10.000 investeerders is dit het grootste duurzame investeringsplatform van Nederland. Samen versnellen we de energietransitie op weg naar een duurzame wereld.

BEDRIJFSFINANCIERING

Uw groeiende onderneming heeft extra financiële ruimte nodig. Om te investeren in een grotere voorraad, in de groei van uw debiteurenportefeuille, in extra personeel of in de aanschaf van een nieuwe machine. Samen vinden we het kapitaal voor uw bedrijf om zo een positieve en duurzame bijdrage aan de maatschappij te leveren.

Meer weten?

Bekijk projecten
Bekijk statistieken


Deze content is tot stand gekomen buiten de verantwoordelijkheid van de IEX-redactie om. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Auteur: Advertorial IEX

Deze content is tot stand gekomen buiten de verantwoordelijkheid van de IEX-redactie om.

Meer over Advertorial IEX

Recente artikelen van Advertorial IEX

  1. 06 apr Azerion, een veelbelovend Amsterdams techbedrijf
  2. 13 dec Bij pensioenbeleggen kun je niet zelf kiezen
  3. 30 jul Unieke kans: leer handelen van professionals op Beursplein 5

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links