Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Experts: mei wordt dubbeltje op zijn kant, alle ballen op Shell

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 12 aug Investeringsmaatschappij Exor krijgt beursnotering in Amsterdam 3
 2. 10 aug Zo beleg je met weinig geld
 3. 09 aug Kom jij stage lopen bij de grootste (social) community voor beleggers in Nederland? 17

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 €URO-Trader 4 mei 2021 11:16
  Blind achter de adviezen aanrennen kost geld. Zeker gezien de aandelenkoersen van betreffende bedrijven. Koop geen bedrijf met een almaar afnemende koers, maar stap gematigd in bij een bedrijf met een opgaande trend. Uiteraard zijn er instapmomenten bij bedrijven met een lage koers, maar neem hiern de tijd voor.
 2. Patrick1212 4 mei 2021 22:39
  "Just Eat Takeaway zag de beurswaarde zelfs met bijna dubbele cijfers stijgen, terwijl met afstand de meeste experts met een boog om dit aandeel heen liepen."

  vanaf 2 feb t/m 28 apr geeft IEX zelf een strong buy advies voor TKWY

  EXACT ! En de 'experts' vergeten even te benoemen dat dit veroorzaakt wordt door arbitrage. Om dan te suggereren dat het een flop is, dat zegt meer over de 'expert'
 3. forum rang 6 DeLa(s)Vega(s) 8 mei 2021 14:08
  Ongekend. Alle "toppers" zwaar in de min. Alle floppers dik in de plus. Ongelooflijk dat een "expert" als Van Zeijl al 30 jaar zijn praatjes mag verkopen. Je kan verstand hebben van bedrijven. Maar als je kennelijk geen gevoel hebt voor het sentiment, trek dan je conclusies.

  Ik dacht echt dat de kopjes van de tabel per abuis verkeerd om waren gepubliceerd, maar de experts kunnen kennelijk écht zo gruwelijk er naast zitten. Beter een chimpansee pijltjes laten gooien op de papieren wall street journal, zoals in the old days wel werd gedaan.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links