Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

ING zet Basic-Fit op Kopen

ING zet Basic-Fit op Kopen

Er komt zojuist een headline door dat ING het aandeel Basic-Fit op de kooplijst zet. Het koersdoel gaat zelfs omhoog van €30,50 naar €45. Dat betekent een opwaartse bijstelling van maar liefst 50%.

De bank denkt dat de sportschoolketen dit jaar marktaandeel gaat winnen en acht een emissie onwaarschijnlijk. Het aandeel Basic-Fit vliegt inmiddels 4% omhoog.

Niels Koerts is beleggingsanalist bij IEX. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Wij informeren u graag over ons rendement.

IEX heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in onze Beleggersdesk. Onze kooptips hebben een gemiddeld rendement per tip opgeleverd van ruim +25%.


Een gedetailleerd overzicht van alle kooptips en de gevolgde berekening is te vinden op de rendementenpagina.

Met een IEX Premium-abonnement heeft u altijd als eerste toegang tot onze tips.
U leest deze al vanaf 2,60 per week.

Analyse door: Niels Koerts

Niels Koerts is sinds 2019 beleggingsanalist bij IEX. Al op dertienjarige leeftijd begon hij met beleggen, uitgerekend in 2008, het hoogtepunt van de financiële crisis, waardoor hij meteen wist wat verliezen was. Zijn passie voor beleggen heeft hier gelukkig niet onder geleden. In 2020 heeft hij zijn bachelor bestuurskunde ...

Meer over Niels Koerts

Recente analyses van Niels Koerts

 1. 24 jan Philips bevindt zich in een perfect storm
 2. 21 jan Slotcall: Donkerrood 13
 3. 21 jan "Het beste dat ons kan overkomen is een koersdaling van 30%" 27

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 MFCons 20 april 2021 10:33
  quote:

  Katsjinggg schreef op 20 april 2021 10:06:


  De huidige markt heeft weinig tot niets meer met analyse en realiteit te maken maar alles met perceptie, populariteit, memes en emotie....(hoeveel "beleggers/speculanten doen zelf de moeite om hun huiswerk te maken eer ze een aan of verkoop doen?)


  Tja, BFIT, maar ook veel andere aandelen zijn een moderne interpretatie van het piramidespel. Leuk aan de bodem........ vul maar in.
 2. Housepartyy 20 april 2021 11:25
  quote:

  Kitchen86 schreef op 20 april 2021 09:43:


  Dus Basic-Fit gaat van €14 op dieptepunt in maart 2020 naar €37 anno nu, met nog alle sportscholen gesloten en ING zet ze op koop. Begrijp echt niet dat zulke bedrijven zo zijn hersteld en op ATH staan.


  Auteur praat te veel naar zijn eigen portefeuille. Net als zijn bagatellisering en eenzijdige belichting van de inflatie. Vind dat IEX heeft ingeleverd op onafhankelijkheid.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links