Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Verschil dames en heren wordt groter

Verschil dames en heren wordt groter

Hoewel beide seksen nog steeds behoorlijk in de min staan in de Turbocompetitie, zijn de heren in januari wel beter gaan presteren dan in de laatste maanden van 2020. 

Mannen staan gemiddeld 6,3% in de min, waar dit de afgelopen maanden tussen de -7,5% en -8,5% schommelde. Vrouwen schrijven nog steeds een min van 11,5%.

Zeeuwen hekkensluiter

Kijken we naar regionale spreiding, dan is Limburg de provincie waarvan de inwoners het minst slecht presteren: zij schrijven een min van 3,4%. De Zeeuwen zijn hekkensluiter (-10,2%).

Net als vorige maand gaan de hardlopers aan kop als het gaat om sport beoefenen. Zij staan 5,6% in het groen. Beoefenaars van alle andere sporten staan in de min, met de hockeyers (-21,5%) onderaan.

Maandwinnaar januari

Over de maand januari heeft de heer Dam onder spelnaam Lord Pluto het hoogste rendement behaald: maar liefst 105%. Hiermee wint hij een iPad; van harte gefeliciteerd!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 18 okt Slimste-winnaar vertrouwde op onderbuikgevoel
  2. 13 okt 'Energietransitie legt kiem voor grondstoffensupercyclus' 3
  3. 12 okt Slimste Belegger: de quizvragen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links