Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ABN Amro, Zalm & de witte was

Kijkt iemand hier nog écht van op? Het hing al lange tijd een beetje in de lucht. De rol van de oud-ABN Amro top wordt onderzocht. Interessant voor juristen, niet voor beleggers en handelaren. Wat dat betreft hoort de beurs liever wat de beloofde honderden miljoenen boete voor witwasserij nou precies wordt. Duurt lang.

Is wel ingeprijsd, tenzij bedrag door het dak gaat natuurlijk. Ik denkt het zelf niet, want wat de staat (56% aandeelhouder van ABN Amro) dan aan boete binnen krijgt, verliest het aandeel weer aan waarde. Zeg maar een agent die zichzelf beboet dat hij of zij door rood rijdt. Of zich niet aan de avondklok houdt, om actueel te blijven. 


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 januari 2021 12:03
    Zoals ik al eerder schreef is dat hele Abn Amro onderzoek bizar. De overheid die zichzelf over de periode gaat beboeten waarin de eigen zetbaas Zalm aan het roer was. Zelfverrijking over de rug van alle overige aandeelhouders. Zonder vervolging van Zalm zelf. Dan heb je toch tonnen boter op je hoofd. Maar ja met Rutte en consorten kijk ik nergens meer van op.
  2. [verwijderd] 20 januari 2021 12:31
    Indien ik als top voor die thuiswerkers van het OM zou zitten was ik snel klaar geweest. Had ze gewoon verteld dat ik de situatie meermaals bij Zalm had aangekaart doch dat hier niets mee was gebeurd. Gaat altijd goed. Kijk maar naar de toeslagenaffaire. Kun je gewoon aanblijven.
  3. [verwijderd] 20 januari 2021 14:21
    Het systeem is door en door corrupt. Niet alleen binnen de banken, ook in de politiek. Kijk maar naar Rutte die zich ondanks de toeslagenaffaire en vele leugens zonder blikken of blozen alweer verkiesbaar stelt als lijsttrekker. En banken & politiek houden nauw verband met mekaar.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links