Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

VS futures ruiken ATH's alweer

Het is zeker nu, met die nieuwe lockdowns en zelfs de beladen term avondklok valt al, niet moeilijk te bedenken wat er allemaal bearish is op en voor de beurs. In ieder geval is het gemakkelijk dan positieve ontwikkelingen te noemen. Ik sta perplex met momenteel al die vreselijke en vooral onzekere krantenkoppen.

Om een dwarsstraat te noemen:

Ik heb op deze plek al vaak beweerd dat het oude handelarengezegde Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van, de beste beurswijsheid is. Always expect the unexpected is een mooie subregel.

De derde is The four most expensive words in the English language are: this time it's different. Van vanmorgen al:


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 25 sep Het houdt niet over voorbeurs en wat is de Wall of Worry hoog
  2. 24 sep Vooruitblik: arme wij - is het niet Mr. Market, dan is het Den Haag wel 3
  3. 22 sep Het valt mee voorbeurs en het thema is touwtrekken aandelen en rentes

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Mrx77 5 november 2020 14:33
    Beste Arend,

    Je geeft aan dat je perplex staat dat de markt omhoog gaat bij alle onzekere factoren...jij zit denk ik ook zo lang in dit vak als ik...dat we onze emoties moeten uitschakelen. De markt gaat omhoog wegens de overwinning van Biden die nagenoeg binnen is...deze overwinning zal een stimulering van biljoenen opleveren en ecb gaat ook meer stimuleren...Terzake Corona is er licht aan het einde vd tunnel...de vaccinatie wordt gestart aan het einde vh jaar waardoor we weer kunnen normaliseren medio 2021...dit ziet de markt aankomen die vooruitkijkt...Het glas is nu halfvol ipv halfleeg...Ik hoop dat je ook op deze wijze naar de ontwikkelingen kijkt en dit ook meld in je toelichting, zodat beleggers op de site niet op het verkeerde been worden gezet, waarom de beurzen al dagenlang stijgen....alles is verklaarbaar.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links