Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Nieuw: IEX Beleggerspodcast

Nieuw: IEX Beleggerspodcast

In de auto naar huis of aan het wandelen met de hond? Ideaal moment om even helemaal bijgepraat te worden over de belangrijkste beursverhalen van dit moment.

Vandaar iets nieuws: de IEX Beleggerspodcast. Arend Jan Kamp en Niels Koerts bespreken op vrijdagmiddag wat ze deze week allemaal opviel op het Damrak en (ver) daarbuiten. 

Een nieuw genre, ook voor ons, dus we zullen de komende tijd nog wel wat sleutelen aan de geluidskwaliteit, muziekjes en wat dies meer zij. Maar het gaat uiteindelijk om de inhoud en de informatie en daarmee bent u bij Kamp & Koerts wel aan het goede adres, dachten we zo.

Hieronder vindt u de link naar Spotify, waar de IEX Beleggerspodcast te beluisteren is. (Gebruikers van de IEX app kunnen deze link niet direct openen; als u in Spotify even zoekt naar IEX Podcast vindt u hem direct.)

Veel plezier en we horen in de comments graag wat u van deze eerste podcast vindt.    

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 18 okt Slimste-winnaar vertrouwde op onderbuikgevoel
  2. 13 okt 'Energietransitie legt kiem voor grondstoffensupercyclus' 3
  3. 12 okt Slimste Belegger: de quizvragen

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. pulp fiction 9 oktober 2020 22:08
    Missch ook interessant om iemand uit het vak aan te laten schuiven (zo wordt het minder oude jongens krentebrood) zoals bij bnr beurswatch bijv martine hafkamp jims tehupering jos versteeg cees smit lucas daalder etc Of juist vers bloed! Een nieuwe naam! Iemand met een uitgesproken mening (de kees de kort van het beleggen :))
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links