Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Fiat-rijders lachen iedereen uit

Fiat-rijders lachen iedereen uit

Fiat-rijders doen momenteel opvallend goede zaken in de Turbocompetitie. Ze steken met kop en schouders boven de andere deelnemers uit met een mooi rendement van ruim 17%. 

Op de tweede plaats schrijven bezitters van een Porsche ook nog groene cijfers, maar minder spectaculair: +2,7%. Bestuurders van alle andere automerken staan in de min.

Alle provincies in het rood

Verder valt op dat alle provincies gemiddeld een negatief resultaat behalen. Limburgers doen het het minst slecht met een min van ruim 3%, Noord-Hollanders sluiten de rij met 11,5% verlies.

Qua leeftijden staan de twintigers (25 - 30) op de eerste plaats. Zij behalen een mooi resultaat van +8,4%, terwijl alle andere leeftijdscategorieën in het rood staan. 

Dames én heren hebben het lastig

Dan nog even een blik op de mannen en de vrouwen: zij weten beide hun resultaten niet op te krikken ten opzichte van vorige maand. De dames staan nu 11,6% in het rood en de heren 7,8%.

Maandwinnaar september

Over de maand september heeft de heer Kaspers onder spelnaam OKTAAF het hoogste rendement behaald: 296%. Hiermee wint hij een iPad; van harte gefeliciteerd!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 13 okt 'Energietransitie legt kiem voor grondstoffensupercyclus' 3
  2. 12 okt Slimste Belegger: de quizvragen
  3. 06 okt Webinar Jim Tehupuring: de fundamentals van auto's, bier en beleggen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.