Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Goed bewaard geheim DSM

Groot nieuws, het gaat om veel, heel veel geld, stress, adrenaline en ontlading bij de betrokkenen en dan wil er nog wel eens iemand zijn of haar mond voorbij praten, of het niet kunnen laten... Want weinig dingen zijn zo verleidelijk in het leven als gratis geld oprapen. Nee, dit gaat gaat niet over Robin Hood brokkenpiloten.

DSM dus. Ik doe deze exercitie, omdat bij veel overnames of belangrijke corporate gebeurtenis voorkennis duidelijk zichtbaar is. Als u écht wil, misschien dat er gisteren zo tussen 15:00 en 16:00 uur iets was, maar de markt was toen zo volatiel... Nee, ik lees geen fratsen af aan de grafiek van DSM.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 08:10 Druk, groen en heet voorbeurs, want Nasdaq 100 weer in bull market 6
  2. 10 aug Slotcall: echt waar, een heuse inflatierally 3
  3. 10 aug Wel of geen Twitter, Musk heeft nu helft belang 'duur' Tesla verkocht 5

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links