Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

TA: Beurzen in mineur

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

 1. Op defensie-aandelen moet je goed richten: welke liggen er technisch het best bij?
 2. Amerikaanse banken liggen op koers
 3. De zon gaat weer schijnen op de Japanse beurs

Reacties

431 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 22 | Laatste | Omlaag ↓
 1. snuf13 25 februari 2020 23:54
  quote:

  san marco schreef op 25 februari 2020 23:40:

  Huuh?
  Nog langer dicht??!!

  De scholen in Hongkong blijven nog tot 20 april dicht. De autoriteiten willen zo voorkomen dat het coronavirus COVID-19 zich verder verspreidt. Leerlingen zouden oorspronkelijk 16 maart weer terugkeren in de schoolbanken. (Foto: Reuters)
  Ook dat drukt zich weer uit in stevige winsten :-))

  Ziet er niet goed uit allemaal, en dan nog te bedenken wat de totale wereldschade gaat worden!!!
 2. [verwijderd] 26 februari 2020 07:44
  quote:

  Alegria schreef op 25 februari 2020 22:49:

  [...]

  Virus houdt van kou. In Afrika te warm.

  En heel triest maar waar, maar als Afrika op slot gaat dan is dat, behoudens wat edelmetalen betreft, geen economisch belangrijke regio.
  lariekoek virus kan makkelijk leven tussen min 10 en plus 50 leeft toch ook in een mens van 37 c
 3. [verwijderd] 26 februari 2020 08:15
  quote:

  beer56 schreef op 26 februari 2020 07:44:

  [...]lariekoek virus kan makkelijk leven tussen min 10 en plus 50 leeft toch ook in een mens van 37 c
  Weet niet precies wat dat virus in je lichaam doet, maar het zal daar hoe dan ook een andere leefwijze hebben dan buiten het lichaam in een aérosol deeltje, sommige virussen vormen capsules, je hebt virussen welke wel 20 gedaantes aan kunnen nemen, dus tenzij je meer weet zou ik iets minder stellig zijn.
 4. down 26 februari 2020 09:42
  Beste gokkers en beleggers Virussen blijven niet op een plaats hangen en verspreiden zich razendsnel over deze aardbol Dat is niets nieuws zij het dan dat geldmakers direct met het virus goud/geldkoorts besmet raken en daar is geen middel voor.... De mens is nu eenmaal een wezen dat snel in paniek raakt als de dood zich aandient! Op de beurzen van de laatste dagen lijkt het wel dat alles besmet is geraakt wat je aanraakt vooral het ziekmakend geldkoorts virus dat de mens boven zijn gezondheid heeft gekozen,,,,,,,,,,,,,,,,
  We hebben alles vanuit China laten maken en telen zodat nu ook het voedsel dat we dagelijks gebruiken besmet is geraakt!??Bovendien heeft het virus ook Duitsland bereikt en ja zelfs is de betreffende persoon is in Nederlands Limburg geweest Maaar,,,,, jaarlijks komen er virussen voort onder de mensenmassa's waaraan duizenden mensen sterven in Europa... Maar nu het virus uit China komt is dat op de beurzen aanleiding om domme dingen te doen zoals je geld over de balk te smijten en schenken aan oplichters en profiteurs die steeds maar rijker worden van de DOMME sukkelaar die die de geldkoorts heeft opgelopen op de ,,,,beurs,,,, gok paleis!!!!!!!!!!!!!
  Natuurlijk moet je oppassen dat je niet besmet raakt door het virus dat er nu heerst maar dat is ieder jaar ook zo maar ,,,,,voorkomen ervan kan geen enkel mens!!!!!!!
431 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 22 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.