Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Werkelijk alles zit tegen bij B&S

Dan heb je dus exposure naar de handelsoorlog toe, Azië in het algemeen en Hong Hong in het bijzonder. Vliegvelden en cruiseschepen zijn belangrijk voor je business en dan kom je uitgerekend op de dag met jaarcijfers, dat de beurs voor het eerst écht het Covid-10 virus in prijst. Zelfbeklag mag, want alles zit tegen bij B&S Group.

Vooruit, die -4% van vandaag is wel in lijn met de markt. Niettemin zet B&S Group een duidelijke nieuwe all time low neer. Het fonds is krap twee jaar genoteerd, maar zit al anderhalf jaar in een neergaande trend - tegen de brede markt in. Het is helemaal geen raar bedrijf, verre van dat, maar het momentum is ver te zoeken.

Eens zal de al het schip wel een keer keren, maar zo lang de trend omlaag is, hoeft u zich niet te haasten.

 


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 17:50 Slotcall: chaos, gekte en genialiteit, zulke beursdagen moeten we niet te vaak hebben 4
  2. 10:00 Overpeinzing bij sell-off die dikke nieuwe low voor AEX oplevert 3
  3. 08:16 Beren heersen voorbeurs en usual suspects lopen weer tegen ons in 10

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links