Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ego Lifestyle, superbelegging

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Peter Paul de Vries

Peter Paul de Vries schrijft met enige regelmaat op IEX over zaken die hem opvallen in de (Nederlandse) financiële wereld. De Vries was eerder directeur van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) en is nu directeur/grootaandeelhouder van Value8. Value8 is de hoofdaandeelhouder van IEX Group.

Meer over Peter Paul de Vries

Recente artikelen van Peter Paul de Vries

  1. 13 sep Goed zo AFM 16
  2. 10 jul Rutte weg, stem PVDA!
  3. apr '23 Smallcap-crash door accountantstekort

Reacties

49 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 december 2008 09:33
    quote:

    drpipi10 schreef:

    LOL, alleen BJL en JRXS4ALL slagen voor de IQ test van PPdV. Zegt wel iets over de kwaliteit van de andere posters...

    Miscchien wel, misschien zegt het ook wel iets over het IQ van Peter. We zullen zijn reactie nog wel horen hoop ik en dan weten we allemaal of het wel of geen 1 april was, gisteren...
  2. [verwijderd] 29 juli 2009 17:52
    Zo einde Ego lifstyle is daar, was te verwachten.
    Steeds duikt ook de naam Begemann op in dit soort zaken.
    Zou Joep van den Nieuwenhuysen hier nog belangen in hebben?

    Fabrikant luxe designlaptops in surseance
    DEN BOSCH (AFN) - Ego Lifestyle, een Nederlandse fabrikant van luxe designlaptops, heeft uitstel van betaling aangevraagd. Het bedrijf stelt in de problemen te zijn gekomen door de economische recessie, waardoor de vraag naar luxeproducten is afgenomen.
    Een bewindvoerder moet gaan kijken of er nog mogelijkheden zijn voor een doorstart, meldde de onderneming uit Den Bosch woensdag. Een zoektocht naar nieuwe investeerders is de afgelopen tijd mislukt.

    Ego Lifestyle kwam vorig jaar in handen van de investeringsmaatschappij Begemann. Het bedrijf is in 2003 opgericht. Na vier jaar productontwikkeling kwam eind 2007 de eerste Ego-laptop op de markt. Het bedrijf probeerde klanten te werven op plekken waar de rijken der aarde vertoeven, zoals tijdens het filmfestival in Cannes en de autosalon in Genève. Het bedrijf werkt ook samen met de autofabrikant Bentley.

    mvrgr jo jo
  3. [verwijderd] 29 juli 2009 18:14

    Joep van den Nieuwenhuysen

    De verhalen die ik over deze man gehoord heb lopen uiteen van oplichter tot crimineel.

    Het is niet het ei van columbus wat dit bedrijf uitgevonden heeft. laptopjes in allerlei merken style waren er al en nog meer van dat sort onzin. Stapelgek ben je wat mij betreft als je hier in investeert.
  4. [verwijderd] 29 juli 2009 18:17
    Scherp opgemerkt Peter Paul, je zag het al aankomen, ook ik bij mij gaan de haren overeind als ik namen als Begemann, V D Nieuwenhuysen en helemaal al HCS en betrokkenen lees.
    Dus nu kunnen we vaststellen zulk soort knoeiers verdienen geen tweede kans, ook schrijf ik het hier wel vaker namen van mensen met bedenkelijke praktijken komen steeds weer terug, ook trapt men er steeds weer in.
    Er zou simpelweg een beroepsverbod moeten komen voor dit soort lui.
    Faillisement gaat meestal ten kosten van derden, ik ben benieuwd wie nu weer het bokje zijn voor miljoenen.

    Nadelen zijn dat je weinig houvast hebt bij de inschatting van de toekomst, maar het grote voordeel is dat je je eigen huiswerk kunt doen en je fantasie de vrije loop kunt laten. Een voordeel is dat de ervaren ICT-ondernemer Huub van den Boogaard betrokken is. Hij was eerder betrokken bij fiasco's van HCS, maar dat zegt niets.

    Reverse takeover
    Zoals bij ex-gedetineerden wordt gezegd: iedereen verdient een nieuwe kans. Luidt ook niet het gezegde dat iemand die als scholier slecht in wiskunde was, juist een goede wiskunde leraar kan worden? Dan begrijp je de leerlingen beter. We zijn niet rancuneus en dus zijn we blij met de uitgebreide ICT-ervaring van Van den Boogaard.

    mvrgr jo jo
49 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links