Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: 50

BeursVandaag: 50

Vandaag mogen jullie voor deze ene keer zelf voorbeurs maken in de comments. Ik ben jarig, ik zie Abraham, ik ben 50 dus, ik trakteer op lekker groene futures en neem verder vrij vandaag. Moet even wijs uit mezelf zien te worden :-) 

Dus kom maar door met jullie felicitaties, grappen, raad, wijsheid, anekdotes, peptalk, appeltjes die u nog met me te schillen heeft en uiteraard tips, adviezen en hilarische koersdoelen. Altijd welkom. U veel succes. Een keertje een halfbakken voorbeurs overleeft uw portefeuille wel. Tot zondag bij mijn vooruitblik. 


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 22 mei Vooruitblik: levensgevaarlijke beurs en er wordt héél scherp gezeild 4
  2. 20 mei Eindelijk lucht, maar er is toch een Wall of Worry 3
  3. 19 mei Beurskrachs: vaak voorspeld, maar zelden op het bord 6

Gerelateerd

Reacties

34 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
34 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links