Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

DeGiro, NN IP en Evi van Lanschot winnaars Gouden Stier 2017

Winnaars Gouden Stier 2017

Voor de elfde keer zijn donderdagavond 9 november de Gouden Stieren uitgereikt. Tijdens deze feestelijke avond in de Amsterdamse Posthoornkerk werden prijzen uitgereikt aan bedrijven, producten en personen die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, productaanbod of dienstverlening voor particuliere beleggers. 

Er werden dit jaar in elf categorieën prijzen uitgereikt. Voor acht van de elf categorieën bepaalde de vakjury wie er met het felbegeerde beeldje naar huis mocht.

De vakjury bestond dit jaar uit Marcel Tak (beleggingsproductenspecialist), Stephan Freelink (beleggingsmatch), Pascal Spelier (Finno), Philip de Koeijer (AF Advisors) en Pieter Kort (IEX Media). 

In de prijzen

Voor de andere drie categorieën bepaalde het publiek wie er een Gouden Stier kreeg. In de categorie Beleggingsexpert ging Nico Inberg (IEX) er met de prijs vandoor. Bas Heijink sleepte de stier voor Technisch analist in de wacht en ING werd door het publiek bekroond tot Beleggingsinstelling van 2017. 

De vakjury koos de winnaars in de overige categorieën. Zo werd DeGiro uitgeroepen tot beste in de categorie Broker en werd Morgan Stanley Investment Funds Global Opportunity uitgeroepen tot Beleggingsfonds van het jaar. 

Beste vermogensbeheerder

Blu Asset Management werd door de vakjury als winnaar uitgeroepen in de categorie Vermogensbeheerder. Voor Online vermogensbeheerder werd Evi van Lanschot uitgeroepen tot winnaar. 

De prijs voor Crowdfundingplatform van 2017 ging naar Collin Crowdfund en Vontobel MTX Sustainable Emerging Markets Leaders werd uitgeroepen tot beste in de categorie Duurzaam beleggingsfonds. Verder werd de iShares Core S&P 500 uitgeroepen tot beste ETF, en in de categorie Mixfondsenrange mag NN Dynamic Mix zich voor het derde jaar op rij de winnaar noemen. 

Wij feliciteren alle winnaars met het behalen van deze prachtige prestatie, bedanken alle partners van het event en natuurlijk ook onze vakjury en kennispartners voor hun harde werk achter de schermen. 

Juryrapport

Wilt u meer weten over het oordeel van de vakjury? Download dan hier het Juryrapport 2017. 

Foto door BLINKfotografie


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 28 nov Beurslegende Charlie Munger (99) overleden
  2. 28 nov Dit zijn de genomineerden voor de IEX Gouden Stier 2023
  3. 28 nov Wat worden de toppers en floppers van 2024? Stem!

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links