Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

SaxoSelect: Laagdrempelig meebeleggen met experts

SaxoSelect: Laagdrempelig meebeleggen met experts

- Advertorial -

Sparen levert weinig tot niets meer op, maar toch wilt u graag het geld dat u over heeft aan het werk zetten. Het ontbreekt u alleen aan de tijd of kennis. In dat geval biedt SaxoBank uitkomst met de SaxoSelect Balanced Portfolios en de Saxo Morningstar MOAT® Portfolio.

Deze beleggingsportefeuilles bieden een kant-en-klare oplossing voor beleggers die op de lange termijn een mooi rendement willen behalen, maar niet met de zorgen willen zitten van het zelf bijhouden van een portefeuille.

We spreken met Chris Jongbloed, Senior Client Adviseur bij SaxoBank. 

Voor wie zijn deze producten vooral geschikt?

“Deze portefeuilles zijn ideaal voor beleggers die hun geld voor langere tijd aan het werk willen zetten, bijvoorbeeld voor hun pensioen. Er is bij de Balanced Portfolios keuze uit een defensieve, gemiddelde of agressieve portefeuille, dus voor ieder wat wils. De drempel ligt niet al te hoog, met een minimale inleg van 10.000 euro. Bij vermogensbeheerders is dat al gauw 50.000 euro of nog veel meer.”

“Bij de Morningstar-portefeuille is dat bedrag 30.000 euro. Het mooie is dat u dan in één keer belegd bent in dertig hoogwaardige aandelen, met de bekende brede moat, waar superbelegger Warren Buffett zo op hamert. Dit betekent dat de bedrijven een brede gracht om zich heen hebben, ofwel een robuuste concurrentiepositie.” 

Wat is bij jullie echt anders dan bij andere aanbieders?

“Wat ons onderscheidt van de rest, is het feit dat beleggers ieder moment volledig kunnen uitstappen. Als de risico’s toenemen en het te heet onder de voeten wordt, kan de portefeuille helemaal worden geliquideerd. Maar ook als een belegger een mooie winst heeft behaald en na 3 maanden al vindt dat het mooi is geweest, kan hij zelf beslissen om weer uit te stappen.”

Met welk prijskaartje moeten beleggers rekening houden?

“De kosten staan op onze website duidelijk en transparant vermeld. Voor de Balanced Portfolios brengen wij een vergoeding van 0,9% per jaar in rekening, inclusief btw en zonder transactiecommissies of bewaarkosten. Voor de Morningstar-portefeuille berekenen we een servicevergoeding van 0,75% per jaar, inclusief btw, plus een handelscommissie van 0,06% van de waarde per transactie.”

Als beleggers wel wat ondersteuning kunnen gebruiken, kunnen ze dan ook bij jullie terecht?

“Ja zeker, hoewel onze klanten zelf heel veel online kunnen regelen, is het altijd mogelijk om telefonisch ondersteuning te krijgen. Uiteraard zijn ze ook altijd welkom bij ons op kantoor. Dat persoonlijke contact is voor ons belangrijk. Ik vind het zelf ook prettig om te weten welk gezicht er aan de andere kant van de portefeuille zit.” 

Als beleggers geïnteresseerd zijn, wat moeten zij als eerste doen?

“Het beste kunnen zij op onze site een rekening openen. Om eerst even te snuffelen, kan een gratis demorekening worden geopend om zo kennis te maken het handelsplatform. Als dat bevalt, kunnen beleggers een rekening openen en geld storten. Daarna kunnen zij direct de keuze maken welke portefeuille het beste bij hen past.” 

Meer informatie over de SaxoSelect Balanced Portfolios of de Saxo Morningstar MOAT® Portfolio? Kijk op SaxoBank.nl.

 


Deze content is tot stand gekomen buiten de verantwoordelijkheid van de IEX-redactie om. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Advertorial IEX

Deze content is tot stand gekomen buiten de verantwoordelijkheid van de IEX-redactie om.

Meer over Advertorial IEX

Recente artikelen van Advertorial IEX

  1. aug '22 Goed risicomanagement voor meer rendement
  2. apr '22 Azerion, een veelbelovend Amsterdams techbedrijf
  3. dec '21 Bij pensioenbeleggen kun je niet zelf kiezen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links