Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Fugro en CGG: het kan altijd erger

Auteur: Nico Inberg

Nico Inberg maakte onderdeel uit van onze Beleggersdesk: een team van 7 beleggingsexperts op het gebied van fundamentele en technische analyse. Onze fundamentele experts zijn op en top professionals met tientallen jaren ervaring in het vak. Zij bestuderen jaarverslagen, kwartaalrapportages, prospectussen, brancherapporten, d...

Meer over Nico Inberg

Recente artikelen van Nico Inberg

 1. nov '20 IEX Weekend: ING, Pharming, ABN en PostNL 1
 2. nov '20 BAM: Pas op de plaats
 3. nov '20 HAL: Deal or no deal?

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 28 november 2016 21:05

  Gva mee eens. Ergens zat ik te denken; waarom pakt Boskalis dan niet bedrijf? Maar Frans bedrijf en andere cultuur dus niet doen. Duits- Nederlanse bedrijven zelfde verhaal.

  Alleen Brits Nederlandse bedrijven zoals Shell en Unilever blijken te kunnen lukken. Na Brexit lijkt me Nexit dan ook voor de hand liggen en al helemaal na dat welkomsgedoe van Merkel.

  Groet, Jonas
 2. [verwijderd] 29 november 2016 08:22
  Grootste bewijs om shorten (zeker naked) te verbieden. Een bedrijf net als Imtech net na een geslaagde emissie gewoon terug ten grabbel gooien aan shorters die zo terug extra down-margin geboden wordt of zelfs kans om goedkoop te coveren is gewoonweg schandalig! Het moet zijn dat de grooten net hiermee hun geld verdienen. Negativisme verkoopt nu eenmaal makkelijker dan ergens durven in te geloven. Zum Kotsen!!
 3. forum rang 6 €URO-Trader 23 juni 2021 08:50
  Dat had je destijds goed ingeschat Nico. Pluim! De vraag is nu, €0,85, waar ligt de spil mbt overname. Indien de schuldeisers akkoord gaan met een bod van €2,50 en besluiten een groot gedeelte vd schuld voor hun rekening te nemen, dan is vandaag de dag inslaan de beste strategie voor de particulier!
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links