Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

"Private banking toegankelijk maken voor groot publiek"

Interview met de bedenker achter Evi

Private banking was vooral weggelegd voor een kleine groep beleggers, zag Andries van Luijk, directeur en bedenker van Evi van Lanschot. Hij richtte Evi op met de gedachte dat private banking ook voor een breder publiek toegankelijk moet zijn.

In onderstaande video legt Van Luijk uit waarom hij Evi heeft opgericht en wat hij in de toekomst nog meer van plan is met de online vermogensbeheerder.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 29 sep De 9 grootste beginnersfouten op de beurs 1
  2. 29 sep Stem op uw favoriete AEX-aandelen voor oktober
  3. 27 sep Gezocht: Product Owner/Product Manager voor IEX

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links