Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

"Te actief beleggen is grootste valkuil voor beleggers"

"Te actief beleggen is grootste valkuil voor beleggers"

Het is een valkuil voor veel langetermijnbeleggers: je laten leiden door de waan van de dag. Hoe je voorkomt dat je in die valkuil trapt? Wij vroegen het aan Guido van Aubel, directeur bij Van Lanschot. 

“Dé valkuil voor de meeste beleggers is om onvoldoende te spreiden of om te actief te willen beleggen of te actief te willen inspelen op ontwikkelingen. En dat is ook moeilijk; om op het sentiment te acteren of juist ook niet te acteren”, vertelt Van Aubel. 

Presidentsverkiezingen VS 

Benieuwd hoe Van Lanschot concreet omgaat met het sentiment rondom bijvoorbeeld de aanstaande presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten? Bekijk dan hieronder het gesprek dat wij hadden met Van Aubel. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 23 sep Gezocht: Product Owner/Product Manager voor IEX
  2. 20 sep Vier interessante ETF’s voor beginnende beleggers 44
  3. 20 sep De Slimste Belegger: aan de slag met Turbo's

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links