Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Brexit-dingetje?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 20 oktober 2016 17:10
    De Long Ones hebben na de nieuwe stieren dag van gisteren de positie ietsjes verstevigt, maar ze zijn er nog lang niet. Vandaag lijkt er weer een stieren dag aan tekomen, alhoewel Amerika het nog niet zeker weet. Kijken of de long ones verder kan uitbreiden, want de shorters wachten op hun kans(en). De shorters moeten minimaal een -1% a -2% laten zien, en het liefst zowel de Amerikanen als de Europeanen. We gaan het zien. Vandaag is de beursdag in Europa bijna afgelopen. Een beetje een 'ride' met een Draghi die geen kleur bekent. Op zich lijkt me het best redelijk, dat als HET programma afloopt eind maart 2017 een jaar tapering plaatsvindt, oftewel EINDE programma in maart 2018 en dan als de ECB modellen kloppen de inflatie rond de 2% is in maart 2019. Ra ra ra, wat je dan in de tussentijd met de rente doet?
  2. speedy0070 4 november 2016 18:54
    Trump of Hillary zal geen verschil maken één ding is zeker! De beurs en de dollar onderuit! Een mini crash staat voor de deur als het niet de grootste van de geschiedenis zal zijn en de mogelijkheid terug naar de jaren dertig is zeker open als het niet jaren 20 is!!Trump werd aardig goed uit gelegd en geeft geen enkele belegger vertrouwen.Is gewoon een plaatboef die geen cent belasting betaalt als we naar Hillary hebben geluisterd in laatste debat. Wat Hillary betreft met de grens open voor imigranten staat straks heel mexico op de stoep. Kan je dat effe voorstellen? Belasting omhoog in de states is ook geen oplossing want produkt prijzen stijgen met krediet kaartjes in de top dus geen verkoop! Dus waar het naar toe gaat weet ik niet maar niet veel goeds!! Ziet er zeer belabbert uit. Loon en produkt prijzen staan ver uiteen met de realiteit wat de rijke heren zelf hebben veroorzaakt met hun slavernij. Daar is het werkelijke probleem!! Om de economie een swing te geven zouden salarisen 20% omhoog moeten en prijzen op peil moeten blijven. Dat willen de grote heren niet!! Want willen elk jaar meer winst hebben!! Zolang dit niet gebeurd zal het jaren 20 worden!! Persoonlijk vrees ik dat het zelfs erger is!! Heb alle posities verkocht in cash!En kijk rustig de appel uit de boom. Dollar gewoon er uit euro er in!!
    mini chrash? medio nov 2016 tot feb 2017? later de knal okt 2017 tot half 2018? en donker gat heel 2019? om in 2020 langzaam op te krabbelen van alle elende? Hopen we maar het beste.uitkijken is de boodschap!!
24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links