Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Coach Royce Tostrams aan kop in Turbo TA Battle

Coach Royce Tostrams aan kop in Turbo TA Battle

We zijn alweer even onderweg en de eerste twee weekwinnaars van de Turbo TA Battle zijn al bekend. Toch loopt de Battle nog een goede week en het is dus nog helemaal de vraag wie er met de hoofdprijs van 5.000 euro vandoor gaat! Met nog een ruime week te gaan werpen we een blik op de tussenstand. 

Alle deelnemers aan de Turbo TA Battle hebben plaatsgenomen in het team van een van de vier Technische Analyse-coaches: Nico Bakker, Edward Loef, Royce Tostrams of Guy Boscart. En terwijl het even heeft geduurd voor de teams om op gang te komen, staan inmiddels drie van de vier teams in de plus. 

Dit is hoe de teams en de coaches er op moment van schrijven voorstaan: 

Lange tijd stond het team van Edward Loef bovenaan, maar eerder deze week haalden Nico Bakker en zijn team hem in. Wat de individuele rendementen van de coaches betreft weet Royce Tostrams al vanaf het begin de eerste plaats vast te houden. 

Hoe hij dat deed? Eerder deze week nam hij bijvoorbeeld een turbo long in op ArcelorMittal. Daarnaast heeft hij een turbo long op zilver en een op goud die voor forse winsten binnen zijn spelportefeuille zorgen. Verder doen de turbo's long op olie, de AEX en de AMX het goed binnen zijn portefeuille.

Tips van de coaches

Doet u nog niet mee met de Turbo TA Battle? Hoewel het voor beleggers die nu instappen te laat is om kans te maken op de hoofdprijs, is het nog niet te laat om te profiteren van de tips van een van de vier beleggingscoaches. Dagelijks schrijven zij exclusieve updates met concrete handelstips voor alle leden van hun team. Meld u hier aan als u ook wilt profiteren van de kennis van de coaches!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4
  2. 16 apr Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5
  3. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links