Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hollandse Aandelenavond: Edward Loef

Gaat Edward Loef weer tegen de consensus in?

Op dinsdagavond 10 mei is het weer tijd voor de traditionele Hollandse Aandelenavond in Amsterdam, waarbij zes bekende beleggers op zoek gaan naar de beste Nederlandse aandelen voor het komende jaar. We vragen iedere expert om ons in de aanloop naar het evenement alvast even op te warmen.

Edward Loef van Loef Technische Analyse had vorige editie een nogal afwijkende mening. Wat kan hij verklappen over hoe hij er dit jaar in staat?

“Vorig jaar was ik, tegen de consensus in, negatief over de markten in het algemeen. Ik zie nu een licht optimisme, maar betwijfel echt of we de komende 12 maanden hoger staan dan waar we nu staan.”

Tijdelijke opleving

“In lijn met wat ik vorig jaar al aangaf, zitten we nu in dezelfde situatie als de eerste helft van 2008. Toen zagen we ook in april/mei een opleving, maar die bleek tijdelijk. Ik verwacht dat de geschiedenis zich gaat herhalen, en dus betwijfel ik of de markt nu in staat is om de draad weer echt op te pakken. Ik neig er naar om hetzelfde te zeggen als vorig jaar.”

Kijk live mee

De zaal zit helaas al vol, maar wilt u de Hollandse Aandelenavond toch live volgen en horen welke aandelen de experts nog meer voor u in petto hebben? Schrijf u dan via onderstaande button in voor het gratis webinar op dinsdag 10 mei om 19.30 uur. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 13:15 Hollandse Aandelenavond 2022: Corné van Zeijl 1
  2. 20 mei Hier wilt u bij zijn: IEX Beleggersdag vol tips en waardevolle inzichten 4
  3. 19 mei Dossier Oekraïne 11

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links