Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Jos Versteeg tipt kansrijk Hollands aandeel

Jos Versteeg komt met een verrassende tip

Op dinsdagavond 10 mei presenteren IEX en BNP Paribas Markets de inmiddels traditionele jaarlijkse Hollandse Aandelenavond. Zes van Nederlands bekendste beleggers gaan voor u op zoek naar pareltjes op de Nederlandse beurs.  

In aanloop naar het event vragen we alle zes de beursexperts om alvast één aandeel prijs te geven waar ze aankomend jaar veel van verwachten. 

Vandaag de beurt aan Jos Versteeg, aandelenanalist bij Theodoor Gilissen.

“Het lijkt misschien een verrassende keuze, maar dat is misschien ook weleens aardig: ik ga voor Galapagos. Het leuke is dat het een relatief klein bedrijf is, maar erg ambitieus. Ze kunnen een grote speler worden in de biotechnologie.”

Veel potentie

“Door de deal met Gilead kunnen ze nu niet alleen medicijnen ontwikkelen, maar ook vermarkten. En stel je het succes eens voor als ze voor de ziekte van Crohn of taaislijmziekte een medicijn op de markt kunnen brengen. Ze hebben de potentie om echt een grote farmaceut te worden.”

Versteeg waarschuwt wel voor het extreem hoge risico dat aan beleggen in Galapagos kleeft. “Als het een paar keer goed mis gaat, is het feest afgelopen. Het is met recht een spannend aandeel.”

Kijk live mee

De zaal zit helaas al vol, maar wilt u de Hollandse Aandelenavond toch live volgen en horen welke aandelen de experts nog meer voor u in petto hebben? Schrijf u dan via onderstaande button in voor het gratis webinar op dinsdag 10 mei om 19.30 uur. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 13:15 Hollandse Aandelenavond 2022: Corné van Zeijl 1
 2. 20 mei Hier wilt u bij zijn: IEX Beleggersdag vol tips en waardevolle inzichten 4
 3. 19 mei Dossier Oekraïne 11

Gerelateerd

Reacties

20 Posts
| Omlaag ↓
 1. MJansen 5 mei 2016 12:02
  HI, mijn naam is Jos Versteeg.

  En ik vind dat ASMI een OMZETWAARSCHUWING gaf, omdat ze de prognose voor Q2 kwartaal die in Februari was gegeven, nu in April bijstellen van 150m naar 140m.

  Dat is 7% bijstelling, en ondanks dat orderboek vol stroomt en H2 significant beter zal zijn, praat ik naar de koers door te zeggen dat er een omzetwaarschuwing is, ondanks dat ik 3 uur geleden zei dat het prima cijfers waren.

  Mvg,

  Jos 'flapdrol' Versteeg.
 2. [verwijderd] 5 mei 2016 19:17
  quote:

  yieldcurve schreef op 5 mei 2016 17:21:

  Tja, 't is een beetje de tijdgeest om iedereen maar af te zeiken. Jammer dat dit soort reacties vaak de fora vervuilen. Het lijkt me leuk om zo'n reaguurder eens te interviewen en dan eens kijken of we nog wat echt inhoudelijks te horen krijgen.
  Echt.. heel beleggend Nederland, mensen die voor eigen rekening een risico lopen, die dit leest denkt iets van 'er is er toch nog één...'

 3. [verwijderd] 5 mei 2016 19:26

  Ik ben het met Yield eens. We moeten niet zo negatief zijn. Jos noemde Galapagos en wees op risico. Dat is al E 25 cash in dat aandeel en voor een gokje toch te proberen?

  Van een beetje harde discussie raak ik niet van de kook, maar soms wordt het zo negatief en dat is niet goed.

  Groet, Jonas
 4. eugenenl 6 mei 2016 08:48
  quote:

  jonas schreef op 5 mei 2016 19:26:

  Ik ben het met Yield eens. We moeten niet zo negatief zijn. Jos noemde Galapagos en wees op risico. Dat is al E 25 cash in dat aandeel en voor een gokje toch te proberen?

  Van een beetje harde discussie raak ik niet van de kook, maar soms wordt het zo negatief en dat is niet goed.

  Groet, Jonas
  Dat is echt een gouden tip van van Jos Versteeg. Hij geeft zelf al aan dat het risico erg groot is maar als (de bekende als) het goed gaat, dan kun je veel geld verdienen. Als je goed inzet in een casino kun je ook veel geld verdienen. Ik word ook aandelenanalist.
 5. pim f 6 mei 2016 10:03
  quote:

  MG TF schreef op 5 mei 2016 15:57:

  Komen jullie eens zelf met een dikke tip dan!
  Kijken we in december wat het waard is.
  Zit je er naast dan ontvang je de Jos Versteeg flapdrollen award
  Ik wijs je op het SBM-forum, dit aandeel is door JV tot in het absurde gepusht, daar is oa door mezelf zeer uitgebreid op gewezen en onderbouwd waarom zijn mening belachelijk was (is).
20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links