Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slimste Belegger Live: Nico Bakker

Slimste Belegger Live: Nico Bakker

In september gaat hij weer van start: De Slimste Belegger 2015, het beleggingsspel van IEX en BNP Paribas, waarin u wordt uitgedaagd om in een tijdsbestek van vier weken niet alleen de markt, maar ook een paar duizend medespelers te verslaan met een fictieve beleggingsportefeuille.

Dit jaar hebben we er voor gezorgd dat u daar niet helemaal alleen voor staat; u krijgt namelijk de hulp van vijf ervaren beleggingscoaches. Iedere deelnemer kan bij inschrijving - en dat kan nu al - één van die coaches uitkiezen om in het team te komen.

De komende weken presenteren we die coaches op IEX.nl, in de vorm van interviews en online seminars. (U kunt hier al zien wie het zijn, trouwens). We trappen die serie gratis webinars komende donderdag al af met niemand minder dan Nico Bakker, ook bekend onder zijn nom de plume TheDailyTurbo.

Nico presenteert in het seminar zijn persoonlijke regels en richtlijnen voor het inrichten van een succesvolle portefeuille, of dat nu een daadwerkelijke portefeuille is of een virtuele, zoals in De Slimste Belegger. 

 

  • Datum: 20 augustus 2015
  • Tijd: 20:00 - 21:00 uur
  • Gebruik deze link om u aan te melden

En geen nood, ook als u voor een andere coach kiest, mag u dit online seminar en die van de van de overige vier gratis volgen. (Ziehier de programmering van de andere seminars).

Aanmelden voor dit webinar


Pieter Kort is hoofdredacteur van IEX Media. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Auteur: Pieter Kort

Pieter is hoofdredacteur van IEX.nl en de overige financiële titels van IEX Media.

Meer over Pieter Kort

Recente artikelen van Pieter Kort

  1. 23 mei Slotcall: Dat was het dagje wel, Shell 8
  2. 16 mei Slotcall: AEX maakt sur-place en wordt gestut door sterke chippers 2
  3. 12 mei Slotcall: AEX zit heerlijk in de comfortzone

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links