Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Alibaba live!

Alibaba live!

 

Het zit erop. Alibaba sluit op 93,89 dollar en dat is +38,07% vanaf de IPO-koers en +1,28% vanaf de openingskoers op 92,70 dollar. Na een snelly rally tot net geen 100 dollar stabiliseerde de koers zo tussen 89 en 94 dollar. Niks geen cashen en wegwezen dus!

De AEX-future (FTI) geeft wel wat winst weg en sluit op -0,52%, waar de AEX +0,87% deed. De reden voor het ING-momentje op het slot - zie de slotcall - is nog niet boven water. Wordt vervolgd? Dank voor al jullie bezoek en reacties en fijn weekend.

 

 

Wat doet de koers? We hebben nog geen koers en het is niet zo dat de eerste koers er al om 15:30 is. Het kan zo maar 2 á 3 uur duren, maar de eerste koers leest u hier.

 

 

 

Check hier onze eigen koersenpagina van Alibaba en via deze link de koersenpagina van Alibaba via CNBC. Hier vindt u de ING Sprinters die wel al verhandelbaar zijn en hier ziet u de referentiekoers waar de prijs op is gebaseerd. Er zijn ook BNP Turbo's Alibaba:

 

 

Wall Street kleurt oranje, Alibaba is de grootste beursgang ter wereld ooit en Jack Ma, de oprichter van het bedrijf, is de rijkste man van China. Via deze link kunt u Jack Ma live zien op CNBC. Een copypaste van Forbes:

In a letter that accompanied the latest IPO prospectus, Jack Ma told investors that he will put “customers first, employees second, and shareholders third.” He also makes it clear that the company will ignore short-term profits and focus on building long-term value.

Let the party begin:

 

 

 

 

 

 

Gezellig het CNBC interview terugkijken:

 

 


Nick Bakker is marketwatcher bij IEX.nl. Nick Bakker kan posities innemen op de financiële markten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX redactie.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Gerelateerd

Reacties

51 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. geobeo 19 september 2014 17:08
    quote:

    san marco schreef op 19 september 2014 16:52:

    Vanaf vandaag worden alle pakjes uit China door de EU douane gescreened op nep en ontwijken invoer belastingen. Want ook de douane weet nu wie Alibaba is......
    Dat gebeurd nu al. Laatst 46 EUR BTW over een pakket met een waarde van 80 USD... Lekker dan...
  2. forum rang 6 !@#$!@! 19 september 2014 17:13
    Wat ik niet snap is waarom de ipo op $68 is als er duidelijk zoveel meer vraag is. Dan hoort de prijs toch omhoog te gaan ? Blijft een vage mafia-bende die financiële wereld.

    En AJK, dat die tent net zo veel waard is als Shell zegt mij niks over de hype omdat ik niet weet hoeveel omzet en winst het bedrijf maakt.Daar heeft niemand het over namelijk.
  3. [verwijderd] 19 september 2014 17:13
    Alibaba heeft recent de China-kaartendatabase van Autonavi (joint-venture partner van TomTom in China) al opgekocht voor 1 miljard.

    De kaartendatabase van de rest van de wereld kopen kan vanaf maandag a.s. bij TomTom (geschatte waarde kaartendatabase TomTom 6 miljard volgens CEO Nokia en USA-analisten).
    Dat is zo'n 27 euro per aandeel TomTom.
51 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links