Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vooruitblik: Nu of nooit

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

 1. 20 mei Eindelijk lucht, maar er is toch een Wall of Worry 3
 2. 19 mei Beurskrachs: vaak voorspeld, maar zelden op het bord 6
 3. 19 mei Schade valt nog mee voorbeurs, maar let weer op usual suspects 5

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Tradingmate 11 augustus 2013 23:03
  Doet het er toe of het economisch goed gaat in Nederland???
  Ik snap echt niet waarom mensen zich hier zo druk maken. De AEX bestaat merendeels uit bedrijven die hun omzet uit het buitenland halen. Natuurlijk helpt het als het goed gaat in Nederland. Maar als EU en VS beter gaan dan zal het ongeacht de Nederlandse economie ook goed gaan met de bedrijven op onze beurs.
  Daarnaast helemaal eens met AJ, ...als er een verbetering is in de economie dan zal de waardering omlaag gaan en is er plots en stuk meer ruimte omhoog. .. Als je het risico wil lopen om die stijging richting 400-450 te missen, dan kun je gerust nu verkopen.
 2. [verwijderd] 12 augustus 2013 00:41
  De crises is voorbij als als de koopkracht op peil blijft en dus de pensioenen weer geïndexeerd worden en de lonen de inflatie volgen. Zal dit jaar niet gebeuren vrees ik.
  Maar een hogere beurs en rente is wel goed voor de dekkingsgraad van het pensioenfonds. Als die 3 mln gepensioneerden daardoor hun schroom laten vallen en weer gaan kopen kan dat een motor zijn.

 3. [verwijderd] 12 augustus 2013 08:20
  quote:

  Fromadistance schreef op 11 augustus 2013 20:39:

  Absoluut te triest voor woorden is alleen maar dat het land geheel verlamd is omdat de huizenprijzen weer, pakweg, op het niveau van 2003 staan. Was dus ook het geval in de US. Daar is het dieptepunt reeds voorbij is. Wakker worden !!!


  Voor wat betreft nieuwbouw heb je gelijk. Dan staat NL op het niveau van 2003. Voor bestaande bouw, moet je nog verder terug.
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links