Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Slot: +0,82%

Jammer dat het Payroll Report tegenvalt en dat Royal Duch Shell zo lek is als een Nigeriaanse pijpleiding, want ánders. Als als als. Ja, zo weet ik er nog wel een paar. En u ook :-) Nietemin staat de AEX boven 370 én heeft de index deze week een nieuw jaartopje gerealiseerd. De trend is dus upperdepup.

Deze week steeg de AEX +0,82%, dit jaar staat er +8,35% op de teller en inclusief herbelegd dividend is de index +10,69% meer waard. Kijkt u verder maar wat de koersen er van bakten, want ik maak me er vandaag met een Jantje van Leiden van af. Geen! Zin! Meer!

 

Damrak

Vooruit, nog even snel het traditionele weekoverzicht.

U herkent ze zometeen direct op de vrijdagmiddagborrel en -BBQ: Imtech- en KPN-beleggers. Zonnebrilletje, glaasje bier losjes in de hand, flirten met de dames en praatjes, heel veel praatjes. Ja, ze staan eindelijk weer eens bij de stijgers van de week :-) Foei Royal Dutch Shell!

Toch Ziggo en kijk Aperam eens. Zeg, gaan we nog eens wat doen dit jaar Vopak en Boskalis-Westminster?

Zo kennen we de AScX weer, flink wat fondsen vólll in de bocht. helaas ook ene paar úit de bocht, maar dat hoort er bij. Ik wens u een prettig weekend en tot zondag bij mijn vooruitblik op volgende week.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 01 dec Slotcall: Mooie start feestmaand met kerstgroen op de borden 5
  2. 01 dec Het is dit jaar nog niet zó spannend geweest op het Damrak 7
  3. 01 dec Herstel voorbeurs op markten die aan alle kanten hectisch zijn 1

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 augustus 2013 00:27
    Slechts ter verder het bij de duurzaam wél scorende oneliner "Marcel Tak for president" latende, iedereen in de eurozone en daarbuiten een prettig weekend toewensende kennisgeving: geheel eens met tapas, aangezien weer een uitstekende, in alle opzichten geenszins een Ik Maak Me Er Vandaag Met Een Jantje Van Leiden Van Af Want Geen! Zin! Meer! en toch zeer leeswaardige vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan job van IEX!
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links