Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gratis webinar met Jasper Anderluh

Van euforie op de beurs schakelden we over naar een wijdverbreide vertwijfeling. Aandelen schoten omhoog, om vervolgens weer de weg naar beneden in te zetten. Het lijkt het perfecte moment om voor een marktneutraal fonds te kiezen.

Daarom organiseren wij van IEX op 27 juni samen met fondsbeheerder Jasper Anderluh van het HiQ Invest Market Neutral Fund een online seminar over dit onderwerp. Het HiQ Invest Market Neutral Fund is Nederlands best presterende hedgefund en behaalde sinds de oprichting in 2007 een netto rendement van +113,6% (t/m 31 mei 2012). Niet verkeerd, zou je zeggen, gezien de turbulentie op de markten die kort daarna haar intrede deed.

Natuurlijk is er wel het nodige dat u moet weten over dit onderwerp, zoals het selecteren van het juiste fonds voor uw portefeuille en hoe u met een marktneutrale strategie kunt zorgen voor meer diversifiëring. Anderluh komt uiteraard uitgebreid aan het woord, maar daarnaast is er ook ruimte voor uw vragen.

Hoe dit beursjaar eindigt is de grote vraag, meld u daarom gratis aan.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 26 mei Stem op uw favoriete AEX-aandelen voor juni
  2. 15 mei 'We houden onze voelsprieten gericht op de doelgroep'
  3. 15 mei IEX zoekt: Werkstudent Redactie

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links