Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Shell-sentiment draait

Dit weekend zei mijn vader: "Shell slingert al jaren rond de 25 euro ergens, dat aandeel is niet interessant om te kopen voor de koersbewegingen". Normaal gesproken ben ik het hier helemaal mee eens. Ik kan mij ook niet herinneren dat ik ooit een speeder op Shell heb gekocht om in te spelen op een kortetermijnbeweging.

Nu komt daar verandering in. Shell heeft momenteel namelijk de bodemzone op 24,50 euro bereikt en er komt een koopsignaal binnen rollen vanuit de momentumindicator. Dit alles gaat gecombineerd met positieve signalen in de AEX-index. Het sentiment lijkt dus te draaien en Shell kan in mijn ogen weer richting 27,00 euro oplopen.


Klik op de grafiek voor een grote versie

Op moment van publiceren heeft Duijvestijn posities in Shell. Hij heeft mogelijk wel andere posities waar hij hier niet over schrijft. Bekijk zijn modelportefeuille hier op IEX.


Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar en expert op het gebied van handel in hefboomproducten, zoals speeders, sprinters en turbo's. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De handelssignalen van Duijvestijn kunnen op elk moment veranderen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar op Beursplein 5. Hij beoordeelt onderliggende waarden via een geheel eigen werkwijze op koopwaardigheid en potentieel rendement. Op Marktgevoel.nl kunt u zich inschrijven voor zijn gratis nieuwsbrief vol opgemerkte kansen en valkuilen in verschillende markten.

Meer over Selwyn Duijvestijn

Recente artikelen van Selwyn Duijvestijn

  1. jan '16 Mijn vier grootste fouten 32
  2. nov '15 Liever Barrick Gold, dan goud 11
  3. nov '15 Monsterlijke sterk 1

Gerelateerd

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Willy Wave 24 juni 2013 13:25
    "het sentiment LIJKT dus te draaien". Met andere woorden: je probeert te bodemvissen met een gokje. Ik zou maar beter wachten op een draai die AANGETOOND is. Een negatief momentum/sentiment is namelijk als een heroïne hoertje: je kunt altijd nog lager zakken. Waarom niet gewoon terug naar EUR 21,-? Kan best. Pak het lange termijn plaatje er maar 'ns bij.
  2. [verwijderd] 24 juni 2013 15:34
    quote:

    Willy Wave schreef op 24 juni 2013 13:25:

    "het sentiment LIJKT dus te draaien". Met andere woorden: je probeert te bodemvissen met een gokje. Ik zou maar beter wachten op een draai die AANGETOOND is. Een negatief momentum/sentiment is namelijk als een heroïne hoertje: je kunt altijd nog lager zakken. Waarom niet gewoon terug naar EUR 21,-? Kan best. Pak het lange termijn plaatje er maar 'ns bij.


    De koers is door een belangrijke bodem gegaan. Als het een valse uitbraak is, dan is het i.d.d. tijd om te kopen, en anders voorlopig afblijven tot betere tijden.
  3. forum rang 6 Koffiezondersuiker 24 juni 2013 22:16
    Meneer Duyvesteyn publiceert de 2e keer over Shell in 1 week tijd.
    De vraag is: wanneer is ie ingestapt? Vandaag of vorige week?
    Vorige week stond Shell nog boven de 24.50 meen ik.

    En ik heb er een hard hoofd in dat Shell gaat stijgen weeer.
    Voor de tigste keer in het laatste jaar zakr het aandeel weer terug..
  4. [verwijderd] 25 juni 2013 07:53
    quote:

    xxxMaverick schreef op 24 juni 2013 23:00:

    Leuk die technische analyse maar bij shell speelt natuurlijk veel meer. er hangen forse boetes boven dit bedrijf als er aantoonbaar gemanipuleerd is met de olieprijs. Dat kan in de miljarden lopen


    Als dat zo is, dan is elk technisch bodem boven 20,00 euro van karton.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links