Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Recht zo die gaat

Mijn grote trots, de live te volgen aandelenportefeuille voor de korte termijn, blijft mooi klimmen in rendement. Op dit moment bevat de portefeuille zeven posities. Ik zal hieronder deze posities bespreken.


Klik op het plaatje voor een grote versie

Speeder short Amazon
Amazon tikte in februari de hoogste koers van 285 dollar aan. Sindsdien kent de koers regelmatig een opleving richting die top, maar bovende 275 dollar uitkomen doet het aandeel niet meer. Daar ligt dan ook een stevige weerstand. De trend is nu neerwaarts en alleen door het algehele positieve klimaat op de beurzen is het aandeel weer herstel van de 250 dollar die vorige week op de borden stond. Onder de 275 dollar blijf ik short.

Speeder long Nokia
Nokia spuit de laatste dagen omhoog en is hard op weg naar nog hogere koersen. Ik houd vast, en stevig ook. Eindelijk weer koersbewegingen zoals een echte believer in het aandeel ze graag ziet.

Speeder long TomTom
Na Apple de tweede positie dit jaar die boven de 100% winst noteert. De trend is opwaarts en er zit momentum in de koers. Ik houd mijn speeder long stevig vast en kijk uit naar meer.

Turbo Short Goldman Sachs
Deze shortpositie is gekocht om in te spelen op de trendommekeer bij 's werelds meest beruchte zakenbank. Vanwege het enorme positivisme overzee wordt er bij Goldman geen gehoor gegeven aan de negatieve signalen. Deze positie zal daarom weldra plaatsmaken voor een meer kansrijke positie

Turbo long AMG
Enige tijd geleden op goed volume en een trendommekeer gekocht. Inmiddels is het aandeel weer niet vooruit te branden. Ik kijk het nog even aan en neem anders na het weekend mijn verlies.

Turbo short LinkedIn
De koers van LinkedIn stak voor heel even de neus boven de 200 dollar. Daarna zakte het aandeel weer flink in elkaar. Voor mij het zoveelste teken dat de koers echt te hard is opgelopen. Short met stoploss op 200. Een tweede uitbraak is immers wel een sterk signaal.

Turbo long VIX future
Zo lang, zo laag: het kan toch haast niet?

In mijn vorige column tipte ik SBM, Brunel en Intel vanwege respectievelijk een dubbele top en mogelijke daling, trendommekeer en stijging en overbought koersen en een eventuele daling.  Als u mij en mijn trades op de voet wil volgen, kijk dan eens op BeursBazaar.com. Binnenkort geef ik een gratis seminar waar u meer te weten kunt komen over mijn manier van beleggen. Meld u aan door hier te klikken!


Op moment van publiceren heeft de schrijver posities in Amazon, Nokia, TomTom, AMG, Goldman Sachs, LinkedIn en de VIX-index. De schrijver heeft mogelijk wel andere posities waar niet over geschreven wordt.


Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar en expert op het gebied van handel in hefboomproducten, zoals speeders, sprinters en turbo's. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De handelssignalen van Duijvestijn kunnen op elk moment veranderen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar op Beursplein 5. Hij beoordeelt onderliggende waarden via een geheel eigen werkwijze op koopwaardigheid en potentieel rendement. Op Marktgevoel.nl kunt u zich inschrijven voor zijn gratis nieuwsbrief vol opgemerkte kansen en valkuilen in verschillende markten.

Meer over Selwyn Duijvestijn

Recente artikelen van Selwyn Duijvestijn

  1. jan '16 Mijn vier grootste fouten 32
  2. nov '15 Liever Barrick Gold, dan goud 11
  3. nov '15 Monsterlijke sterk 1

Gerelateerd

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 mei 2013 11:51
    quote:

    france schreef op 19 mei 2013 13:28:

    Er staat boven, de aandelenportefeuille van Selwijn duivesteyn.

    Er had moeten staan, afgeleide producten, bagger dus en dan ook nog met grote trots, waar ben je trots op Selwijn?

    Mvg.
    Waarom zijn afgeleide producten per direct bagger dan? Ik handel er al jaren met veel succes (en plezier) mee.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links