Nieuws 22 aug

KBC verlaagt advies voor Boskalis

Onderwerpen: advies Gerelateerde instrumenten: KBC Groep, HAL Trust, Boskalis

AMSTERDAM (AFN) - De ontwikkelingen bij de divisie van Boskalis voor het leggen van kabels voor windmolenparken zijn zorgwekkend, stellen analisten van KBC Securities. Ze verlagen hun advies voor het bedrijf van buy naar accumulate. De baggeraar en maritiem dienstverlener kondigde bij zijn halfjaarcijfers voorzieningen van ruim 100 miljoen euro aan wegens geschillen rond offshore windprojecten en een ontmantelingsklus.

Nieuws 21 aug

'ING verlaagt advies voor IMCD'

Onderwerpen: advies Gerelateerde instrumenten: IMCD

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING verlagen hun advies voor chemicaliëndistributeur IMCD van buy naar hold. Uit de recente halfjaarcijfers komt naar voren dat ook dit bedrijf vatbaar is voor macro-economische verslechteringen, stellen ze. Dat zou onder andere blijken uit de tragere stijging van de operationele winst (ebita) in het tweede kwartaal.

Nieuws 16 aug

ING verlaagt advies TKH

Onderwerpen: advies Gerelateerde instrumenten: TKH

AMSTERDAM (AFN) - De economische onzekerheid gaat ook niet aan technologiebedrijf TKH voorbij. Om die reden verlaagt ING zijn advies op het aandeel van het Twentse bedrijf naar hold, waar de analisten eerder nog een buy-advies hadden. Ook zetten ze het mes in het koersdoel. Dat werd van 65,50 euro verlaagd naar 41 euro.

Nieuws 08 aug

KBC wijzigt advies Binck na Saxo-afronding

Onderwerpen: advies Gerelateerde instrumenten: KBC Groep, Binck

AMSTERDAM (AFN) - Het advies voor het aandeel BinckBank is door analisten van KBC Securities op 'neutral' gezet, nadat Saxo Bank aankondigde de overname van de onlinebroker te hebben afgerond.

Nieuws 06 aug

Bernstein verhoogt advies op AF-KLM

Onderwerpen: advies, luchtvaart Gerelateerde instrumenten: Air France-KLM

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Analisten van Bernstein zijn positiever geworden over het aandeel Air France-KLM. Het luchtvaartconcern kan volgens de kenners profiteren van zijn huidige hedging-positie. Sowieso lijken de tijden qua brandstofkosten weer wat gunstiger uit te gaan pakken. Daarmee kunnen kostendruk en zwakkere inkomsten weer worden gecompenseerd, zo denken ze.

Nieuws 26 jul

Advies voor DSM omlaag bij KBC

Onderwerpen: advies Gerelateerde instrumenten: KBC Groep, DSM

AMSTERDAM (AFN) - KBC Securities verlaagt zijn beleggingsadvies voor speciaalchemiebedrijf DSM. Het aandeel heeft na solide stijgingen in de afgelopen maanden een waarde bereikt die gezien de prestaties van het concern gerechtvaardigd is, stellen analisten van de Belgische bank.

Nieuws 25 jul

Morgan Stanley verlaagt advies Basic-Fit

Onderwerpen: advies Gerelateerde instrumenten: Morgan Stanley, Basic-Fit

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley verlaagt zijn beleggingsadvies voor fitnessketen Basic-Fit van equal-weight naar underweight. Het koersdoel gaat van 32 euro naar 27 euro.

Nieuws 19 jul

Kepler Cheuvreux krikt advies IMCD op

Onderwerpen: advies Gerelateerde instrumenten: IMCD

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Kepler Cheuvreux verhoogt zijn beleggingsadvies voor chemicaliëndistributeur IMCD van hold naar buy, terwijl het koersdoel gaat van 70 euro naar 94 euro. Volgens de zakenbank heeft IMCD een sterke staat van dienst wat betreft uitvoering en heet de onderneming groei laten zien sinds de beursgang in 2014.

Nieuws 12 jul

KBC verlaagt advies en koerdoel Kiadis

Onderwerpen: advies Gerelateerde instrumenten: KBC Groep, Kiadis Pharma

AMSTERDAM (AFN) - Het beleggingsadvies en koersdoel voor het aandeel Kiadis Pharma is door analisten van KBC Securities verlaagd. Dat bleek vrijdag uit een rapport.

Nieuws 08 jul

Advies AkzoNobel omlaag bij Citi

Onderwerpen: advies Gerelateerde instrumenten: Akzo Nobel

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Het advies voor het aandeel AkzoNobel is door kenners van Citi verlaagd naar sell. Het koersdoel daarbij is 70 euro, zo bleek maandag uit een rapport.