Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

VEB: TenCate blijft vaag over overnamebod

AMSTERDAM (AFN) - TenCate heeft geen bevredigend antwoord gegeven op vragen die de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) heeft gesteld rond het overnamebod op de onderneming van een groep investeerders. Dat liet de belangenclub maandag weten.

De VEB was onder meer benieuwd naar de andere partijen die volgens TenCate de afgelopen jaren belangstelling hebben getoond voor een overname, en wilde weten waarom daarmee nooit een deal is gesloten. In zijn reactie wil topman Loek de Vries evenwel alleen kwijt dat bij TenCate de deur altijd open heeft gestaan voor gesprekken, maar dat dit nooit tot een concreet voorstel heeft geleid.

Nadat een consortium onder leiding van Gilde een bod van 675 miljoen euro op tafel had gelegd, is TenCate niet op zoek gegaan naar andere gegadigden die eventueel meer zouden willen bieden. Reden daarvoor is volgens De Vries dat er ,,geen expliciet voornemen'' bestond om het bedrijf te verkopen. De VEB vindt de biedprijs aan de lage kant en vraagt zich af of er niet meer in had gezeten.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links