Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

USG People voert winst en omzet op

ALMERE (AFN) - USG People heeft zijn winst en omzet in het eerste kwartaal verder weten op te voeren. Dat maakte de uitzendonderneming vrijdag bekend.

Het moederbedrijf van uitzendbureaus Unique en Start People boekte vorig kwartaal een omzet van 646 miljoen euro. Dat was 13 procent meer dan een jaar eerder. Het onderliggende bedrijfsresultaat (ebita) verbeterde met 9 procent naar 18,4 miljoen euro. De nettowinst steeg, gecorrigeerd voor eenmalige posten, met ruim een kwart naar 11,5 miljoen euro.

Eind vorig jaar werd bekend dat het Japanse uitzendbedrijf Recruit USG voor in totaal 1,6 miljard euro wil overnemen. Aandeelhouders van de Nederlandse uitzender kunnen hun stukken tussen 1 april en 30 mei aanbieden, werd eind vorige maand gemeld.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 29 april 2016 07:50
    De cijfers zien er gewoon prachtig uit,maar sinds dat overname verhaal in de lucht zit reageert de koers prakties niet meer,geef mij maar brunel, die blijft wel leuk stijgen en keert bij ongeveer de zelfde kostprijs ook nog eens een super dividend van 1.50 uit,een ander aandeel van me deed het gisteren ook weer prima,arcelor steeg maar liefst 7%,hij kan mij niet hoog genoeg gaan,want gisteren had ik weer een vrachtje oud metaal en Dalm betaalde 14c voor 1 kg oudijzer,dat is zowaar dubbel zoveel dan een goede maand geleden,de andere oude metalen blijven nog altijd dramatisch laag staan,terwijl aperam en amg toch ook een hele leuke koerssprong hebben gemaakt.Gisteren werd het na de middag toch weer heerlijk lente weer op de beurs,vandaag kleurt de hemel toch weer bloedrood, opnieuw gaan die Jappen fors onderuit en klimt die € zoetjesaan naar record hoogte,beiden slechte zaken voor ons lieve beursje,misschien gaat de al maar door groeiende olieprijs toch weer voor warme lente zonneschijn zorgen,daar smeekt mijn groentetuin om en ik ook trouwers, veel groeizame winsten toegewenst!!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links