Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AMG koopt Braziliaanse partner uit

AMG koopt Braziliaanse partner uit

AMSTERDAM (AFN) - Metaalspecialist AMG heeft het resterende belang van 49,9 procent in een samenwerkingsverband met het Braziliaanse Colorminas overgenomen. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend, zonder financiële details te vermelden.

De joint venture met Colorminas werd opgericht in 2003. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van grondstoffen voor de lokale aardewerk- en glasindustrie uit afval dat overblijft bij het delven van kostbare mineralen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Marble meldt belang in AMG
  2. 05 apr AMG ziet enorme kansen in recyclen van plutonium

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AMG Critical Materials N.V.

Gerelateerd

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Louis Pasciuto 24 augustus 2016 09:13
    Bij IEX weten ze vaak helemaal niet waar ze mee bezig zijn, mbt deze berichten verschuilen ze zich telkens achter de slechte contentleverancier en verder komen ze niet verder dan wat lijntje te trekken parallel met wat andere fondsen of wat gespeculeer met andermans reacties. Over dat dit een ander AMG is dan vroeger niks, de enige volger en eniszins adept, Nico, zat de laatste keer nog mis door op 13 te stellen dat de koers te veel was opgelopen.
  2. [verwijderd] 24 augustus 2016 09:32
    AMG Advanced Metallurgical Group N.V. AMG, Euronext Amsterdam: AMG is verheugd aan te kondigen dat AMG Mineração de resterende 49,9% -belang in hun feitelijke veldspaat partnerschap van Colorminas, Brazilië heeft verworven. De samenwerking tussen AMG Mineração en Colorminas werd opgericht in 2003 met als doel het produceren en commercialiseren veldspaat van tailings gegenereerd uit AMG Mineração''s tantalum operaties.De overname is in lijn met de strategie van AMG om haar organisatiestructuur te stroomlijnen en maakt AMG Lithium uiteindelijk uitbreiding van de productie, onder voorbehoud van de voltooiing van een haalbaarheidsstudie en het beheer van de goedkeuring, van de eerder aangekondigde initiële jaarlijkse productiecapaciteit van 90.000 ton lithium concentreren up tot 140.000 ton lithium concentraat, zei de heer Fabiano Costa, voorzitter van AMG Mineração.AMG Mineração''s Mibra mijn produceert 300.000 pond van de hoge zuiverheid tantaal oxiden Ta2O5 in concentraten jaarlijks hoofdzakelijk bestemd voor gebruik in condensatoren voor de elektronica-industrie en produceert 180.000 ton van veldspaat voor de lokale keramiek en glas industrie.
  3. Joop213 24 augustus 2016 14:20
    quote:

    [.. schreef:

    geldschieter id=9545431 date=201608241407]

    [Modbreak IEX: Gelieve hier geen reclame te maken, bericht is bij dezen verwijderd.]

    Dit komt ook heel erg betrouwbaar over. Ik had graag al mijn geld gegeven maar ik moet nog even wachten tot de Nigeriaanse prins mijn miljoenen overmaakt. Jammer hoor.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AMG Critical Materials N.V.

23,780 19 apr
-0,720 -2,94%
Premium

AMG ziet enorme kansen in recyclen van plutonium

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links