Beleggingsinstituut
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Het geheim

Het geheim van de beste belegger ooit….en hoe u daarvan kunt profiteren

Wat is de meest succesvolle beleggingsstrategie aller tijden en wie is de beste belegger ooit?

Nee, het is niet Warren Buffett en zijn aanpak is totaal anders. Bovendien zijn de resultaten van de beste belegger ooit superieur aan wie of wat dan ook. Hij was in staat om in 28 jaar tijd een bedrag van $1.000 te laten groeien tot $13.8 miljoen. Vreemd dat slechts weinig beleggers weten wie het is en wat zijn aanpak was. Helaas kunt u nu niet meer meedoen met de beste belegger aller tijden, hij is inmiddels 85 jaar en als miljardair met pensioen.

​​​​​​​Toch is er een manier om uw vermogen te laten renderen zoals hij dat deed. De principes achter zijn strategie worden a.s. donderdag gepresenteerd door André Brouwers in een boeiende online masterclass.

Presentator webinars:
​​​​​​​

André Brouwers

​​​​​​​André deelt zijn ervaringen op de internationale financiële markten van de afgelopen 35 jaar. Hij heeft een achtergrond als belegger, beurshandelaar, vermogensbeheerder en hedge fund manager.
Daarnaast heeft hij meer dan 25.000 beleggers opgeleid en begeleid en is 5-voudig winnaar van het Nederlands beleggersdebat. Hij is oprichter van het Beleggingsinstituut en Brouwers Capital.