Doelbeleggen.nl

Slim en voordelig uw doelen realiseren
met dé beleggingsoplossing van het jaar!

U stelt het doel, wij beleggen ernaartoe

Online Vermogensbeheer vanaf € 25.

Wij beleggen voor iedereen!

Wilt u in de toekomst uw pensioen aanvullen? Of wilt u een startkapitaal opbouwen voor uw kind, zodat hij of zij later zorgeloos kan gaan studeren of iets makkelijker een eerste woning kan kopen? Of wilt u vermogen opbouwen om uw aflossingsvrije hypotheek af te lossen, een camper te kopen, een wereldreis te maken misschien? Wat uw doel ook is, Doelbeleggen.nl helpt u het te realiseren.

Brochure aanvragen

Wederom beleggingsoplossing van het jaar!

Doelbeleggen.nl is de winnaar van de Gouden Stier 2022 in de categorie online beleggingsoplossingen. Meer dan 5.000 beleggers beoordeelden in het Nationale Beleggersonderzoek van IEX hun vermogensbeheerders en beleggingsoplossingen op diverse onderdelen. De vakjury koos unaniem voor de unieke beleggingsrekening voor het opbouwen en uitkeren van aanvullend pensioen.

Lees meer

NIEUW: Beoordelingsrapport 2023

Vergelijkingssite Finner.nl beoordeelt partijen op het gebied van organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobeleid. Vermogensbeheerders worden getoetst op 80 punten. Zo controleert men bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, kijkt men naar de hoogte en voorwaarden van de kosten en toetst men onze onafhankelijkheid.

Vergelijk door Finner 2023
Doelbeleggen.nl ontvangt 5 sterren van Finner
Beoordeling Vermogensbeheer.nl Beoordeling Vermogensbeheer.nl
Beoordeling Vermogensbeheer.nl
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024