Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

CARDIO 3 BIOSC gaat nog eens verdrievoudigen de komende 2 jaar. Heden; € 40,50.

67 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 maart 2014 21:30
    Ik heb vandaag een klein belang genomen in Cardio 3

    Novartis: Een FDA panel verwerpt goedkeuring Serelaxin (behandeling van hartfalen
    acute). Dit is goed nieuws voor Cardio 3.

    www.romandie.com/news/Novartis-un-com...

    Daarnaast is Invest securuties lovend voor de KT.

    (CercleFinance.com) - Invest Securities blijft aankoop Cardio3 en verhoogt het koersdoel naar € 61,7, tegen 27,3 € eerder, na de groep FDA-goedkeuring voor heeft gekregen inleiding van de CHART-2 klinische studie van C-Cure.

    Deze tweede Fase III studie heeft betrekking op de beoordeling voor de VS om de werkzaamheid als een behandeling voor hartfalen van ischemische oorsprong.

    Het adviesbureau wachten op deze aankondiging later in het jaar, eventueel na tussentijdse resultaten van de CHART-1 Fase III al begonnen bijna een jaar in Europa.

    'Het feit dat de routekaart Cardio3 een voorsprong van wat werd verwacht is goed nieuws', zegt hij. 'Wat meer Of het nu een door de FDA voor een essay over de Amerikaanse markt vergunning is een andere', voegt hij eraan toe.

    De analist herziet omhoog zijn model gebaseerd op een Amerikaanse lancering in 2018 (2016 in Europa), een piek verkoop VS + EU € 1,8 miljard.

    Zij is van mening dat deze overeenkomst geeft Cardio3 dichter Amerikaanse normen voorraad status voor een leider in baanbrekende technologie (autologe celtherapie).
  2. [verwijderd] 26 maart 2014 21:38
    8. Cardio3
    mijn kennis van de zaak: + +
    stoel: MSG, België
    - De prioriteit van het bedrijf is om nieuwe regeneratieve therapieën voor de behandeling van hartfalen en myocardiaal infarct, necrotiserende, chronische of acute aandoeningen, hartweefsel ontwikkelen. Het product kandidaten en onderzoeksprogramma's Cardio3 BioSciences gebaseerd op een enkele technologie platform, genaamd'''' cardiopoietique. Het is gebaseerd op de in licentie gegeven technologie behoren tot de Mayo Clinic, instelling van wereldklasse, gevestigd in de Verenigde Staten.
    -'' We transformeren almachtig cellen (stam) in een cel van een orgaan, in dit geval het hart''.
    - C-Cure Fase 3 voor ischemische hartziekten (post-infarct). Stamcellen uit het beenmerg van de patiënt worden genomen en geleid naar differentiatie in hartcellen, en vervolgens direct geïnjecteerd in het hart van de patiënt.

    Dit veroorzaakt regeneratie van hartweefsel omdat het transplantaat product nieuwe functionele hartcellen en stimuleert het omringende hartweefsel door factoren afgescheiden door de getransplanteerde cellen. De Fase 2 resultaten (gepubliceerd in het tijdschrift van de American College of Cardiology) zijn zo spectaculair en zo boven de minimaal vereiste goedkeuring van de FDA, het lijkt een uitgemaakte zaak. Inderdaad, de ejectiefractie van het linker ventrikel van het hart verhoogd met 25%, terwijl de gebruikelijke behandeling is slechts 0,7%! Deze resultaten werden gepubliceerd in het 'Journal of the American College of Cardiology. Het feit dat de FDA en het EMA Fase 3 hebben toegestaan ??aangeeft dat deze nauwelijks geloofwaardige gegevens betrouwbaar zijn.

    - De tussentijdse resultaten van deze Fase 3 zal worden uitgebracht in het najaar van 2014 en tijdens de actie kan
    ontploffen.

    - Een fase 3 in de VS en Europa -> FDA en EMA goedkeuring in perspectief.

    - Als deze fase 3 toont superieure resultaten aan de huidige behandelingen, zal de medische wereld worden gedwongen om de richtlijnen van de post-infarct behandeling veranderen: modder!

    - De naaste concurrent (Mesoblast) gebruikt allogene (van een andere persoon), terwijl autogene (dezelfde persoon) Cardio3, dus geen risico op afstoting. Dit is een groot voordeel voor Cardio3 ze duidelijk ver vooruit van hun concurrenten. Cardio3 heeft niet alleen een wetenschappelijke voordeel, maar ook tijd, de resultaten in 2018 Mesoblast zullen bekend dat Cardio3 zal het 2015.

    - Een zeer aantrekkelijke waardering gezien de enorme omvang van de markt en is ver beneden van de belangrijkste Australische concurrent nog beduidend lager; Mesoblast wordt gewaardeerd $ 1800000000, meer dan 5x Cardio3!

    - C-Cathez: Een nieuwe generatie injectiekatheter, die superieure prestaties biedt bij het beheer van bio-therapeutische middelen in het myocard. Dit product is CE-gemarkeerd. Het is beschikbaar voor verkoop op de Europese markt en andere markten waar de CE-markering maakt de verkoop.
    - C3BS-GQR-1: een eiwit product kandidaat ontworpen om hartweefsel, en activering van CSC (Cardiac stamcellen) van de patiënt met een hartinfarct te beschermen. Een pre-klinisch onderzoek bij varkens toonde een vermindering 65% van de grootte van het litteken zes weken na infarct, een reductie van slechts 25% na injectie van een placebo. Cardio3 BioSciences wil de ontwikkeling van C3BS-GQR-1, de coating van deze factoren vertraagde afgifte matrices, uitzouten het actieve bestanddeel gedurende een periode van twee weken oefenen. Cardio3 voornemens een samenwerking met een fabrikant van stents of een farmaceutisch bedrijf om dit programma te bedienen zoeken.

    - Zeer optimistische analisten met zeer hoge doelen. Bijvoorbeeld, Invest Securities blijft aankoop Cardio3 en verhoogt het koersdoel naar € 61,7, tegen 27,3 € eerder, na de groep FDA-goedkeuring voor de inleiding van heeft ontvangen klinische studie CHART-2 C-Cure.

    Mijn gevoel: Na de goedkeuring van de FDA voor de aanvang van fase 3, is de prijs verviervoudigd in een paar maanden. Uiteindelijk werd de titel ondergaat een groot logisch geconsolideerd en de cursus vervolgens gestabiliseerd, de volgende stap is de aanhoudende stijging! Het bedrijf is zo goedkoper dan het potentieel dat het lijkt verrassend dat het alleen de achtste in deze lijst, maar het laat zien hoe we verwend op het gebied van biotech nuggets!

    perspectieven: CT + + + + + + MT, LT + + +
    eerdere doelstelling van 60 CT: niet bereikt
    volgende doel CT: 60
    doelstelling MT: 120 als tussentijdse resultaten zijn goed
    mijn huidige positie op de titel: + +

    Bron Zzeb boursorama (nr. 8 van zijn top 30)
  3. [verwijderd] 27 maart 2014 18:06
    Edison op donderdag herhaalde zijn waardering van € 77 per aandeel voor Cardio3 Biosciences, een biotechnologie bedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde ontdekking en ontwikkeling van regeneratieve, beschermende en reconstructieve behandeling voor hart-en vaatziekten therapieën.

    De makelaar zei dat "Cardio3 een persoonlijke behandeling van ongeveer een miljoen patiënten met hartfalen zou kunnen hebben is matig tot ernstig in Noord-Amerika en de Europese Unie."

    Edison schat het totale potentiële toekomstige verkoop van C-Cure behandeling momenteel in klinische fase III studie, tot 1,9 miljard euro "regeneratieve therapie zonder direct concurrent."

    De waarde van 77 € per aandeel werd berekend door Edison op basis van waarschijnlijkheid van klinisch succes van 40% in Europa en 25% in de Verenigde Staten. Maar Edison zei dat zijn waardering bereik Cardio3 Biosciences varieert tussen € 42 en € 225 ..., afhankelijk van het scenario.
  4. [verwijderd] 27 maart 2014 19:21
    Groots erkend vakblad Nature benadrukt de positie van Cardio 3
    --
    Cardio3 BioSciences aangekondigd dat het wetenschappelijke tijdschrift Nature Reviews Cardiologie positionering technologie celdifferentiatie in de hartspier voorlopercellen als een geavanceerde nieuwe generatie voor de behandeling van hart-en vaatziekten aanpak.

    De studie evalueert en correleert met terugwerkende kracht de verschillende benaderingen overwogen bij cardiale regeneratie therapieën in het afgelopen decennium en hoogtepunten recente ontwikkelingen in de zuivering en specificatie van cellijnen.

    De studie beschouwt C-Cure als een aanzienlijke vooruitgang in de regeneratieve geneeskunde. "De resultaten van deze studie tonen de haalbaarheid en de veiligheid van het gebruik van cardiale progenitorcellen en toonde een statistisch significante verbetering voor de groep patiënten behandeld met C-Cure" zei de groep.

    'De erkenning die door deze publicatie in Nature Reviews Cardiologie benadrukt technologie en leiderschap Cardio3 BioSciences in zijn vermogen om nieuwe behandelingsmogelijkheden voor patiënten te brengen', aldus dr. Christian Homsy, CEO van Cardio3 BioSciences.

    bron Boursorama
  5. [verwijderd] 30 maart 2014 21:26
    9-1-2014 ..Ben benieuwd wanneer er weer zo een week komt..

    Cardio3 was daarmee de absolute uitblinker. Het biotechbedrijf was maandag al 4,99 procent duurder geworden. Dinsdag voegde het 8,47 procent aan zijn koers toe. En woensdag ging het nog eens 15,51 procent hoger. Donderdag steeg de notering meteen met 25 procent.

    Toen besliste de beurstoezichthouder FSMA om de koersvorming tijdelijk stil te leggen, waarop het bedrijf met een mededeling kwam. Het kreeg in de VS toestemming van de Food and Drug Administration om zijn studie naar C-Cure te vervolledigen. Het gaat om een therapie waarbij stamcellen uit het beenmerg worden gebruikt om ze in het hart te plaatsen, waar ze de werking van afgestorven cellen kunnen overnemen. Na de koershervatting schoot de notering hoger tot 52,00 euro, 59 procent meer dan woensdag. Nadien werd de afdaling ingezet. Uiteindelijk strandde de koers op 39,96 euro, een dagwinst van 22,20 procent.
  6. [verwijderd] 31 maart 2014 22:03
    Cardio3 BioSciences: Benoemt Hanspeter Spek, Senior Pharmaceutical Executive voor haar Raad van Bestuur
    2014/03/31 | 11:36 US / EasternRecommend:

    Regelgevende Nieuws:

    Cardio3 BioSciences (C3BS) (Paris: CARD) (Brussel: CARD) (NYSE Euronext Brussel en Parijs: CARD), een leider in de ontdekking en ontwikkeling van regeneratieve, beschermende en reconstructieve therapieën voor de behandeling van hartziekten, vandaag bekend dat het voornemens om Hanspeter Spek benoemen tot niet-uitvoerend bestuurder. De benoeming zal naar verwachting worden geformaliseerd C3BS 'volgende algemene vergadering op 5 mei 2014.

    Hanspeter begon zijn carrière bij Pfizer wanneer gedurende meer dan tien jaar en na een grondige uitgebreide opleiding in commercieel algemeen management bekleedde hij functies met toenemende verantwoordelijkheid. Hij trad vervolgens Sanofi als Marketing Director en steeg door de organisatie aan de Executive Vice President International geworden in 2000. Bij Sanofi Aventis en fuseerden in 2004, nam hij de verantwoordelijkheid van Executive Vice President Operations. In 2009 werd hij benoemd tot President Global Operations. Hij trok zich van Sanofi medio 2013. Hij heeft sindsdien trad Advent als Senior Advisor voor de Gezondheidszorg. Hij blijft in de raad van Sanofi, Duitsland, als voorzitter.

    Dr. Christian Homsy, CEO van Cardio3 BioSciences commentaar: "We zijn zeer trots dat een directeur van het kaliber van Hanspeter heeft besloten om toetreden tot de Raad van C3BS, als gevolg van onze leidende positie in ons vakgebied. Zijn ruime ervaring in het opzetten van partnerschappen en het leiden van operaties, marketing en verkoop zullen van onschatbare waarde zijn in de beste voorbereiding van ons bedrijf te commercialiseren C-Cure ®. Als lid van het Executive Committee van Sanofi, heeft Hanspeter een sleutelfiguur geweest in tal van samenwerkingsverbanden, overnames en licentie-deals, en als zodanig, zal hij verder verbeteren van ons vermogen om business development kansen na te streven en ons in staat stellen om te profiteren van zijn perspectief als een groot gezondheidszorg executive. "

    In een reactie op zijn nieuwe rol, Hanspeter Spek zei: "Ik ben vereerd met de mogelijkheid om bij te dragen aan de toekomstige ontwikkeling van C3BS hebben. Met de CHART-1 Fase III programma wordt uitgevoerd in Europa en goedkeuring te CHART-2 aanvangen van de Amerikaanse FDA, is het bedrijf gepositioneerd in de voorhoede van de regeneratieve geneeskunde. Hart-en vaatziekten nog steeds een gebied van aanzienlijke onvervulde medische behoefte en ik kijk ernaar uit om mijn ervaring van de ontwikkeling, lancering voorbereiding en wereldwijde commercialisering aan de raad en het werken met het team te leveren op C-Cure potentieel. " ;
  7. [verwijderd] 1 april 2014 17:26
    Slaapverwekkend allemaal met die paar duizend aandelen omzet dagelijks.
    En dan te bedenken wat voor aandacht het krijgt bij positieve ontwikkelingen nog dit jaar.
    Het aandeel zal uit de vriezer komen en vanuit elke uithoek zal men een stukje van de taart willen.
    Het potentieel is gigantisch en mogelijk ook nog eens dit jaar grotendeels ingelost.
  8. forum rang 5 DurianCS 2 april 2014 13:11
    quote:

    Uperdepup schreef op 2 april 2014 12:59:

    In 3 weken tijd aan het begin van het jaar verdubbeld en niemand wilt er van af gezien het volume, dat zegt ook wel wat over de potentie.
    Als het is zoals het lijkt, dan ontploft het in het najaar.
    Ja, maar na de eerste week doet het niets meer. Stilte voor de storm?
  9. [verwijderd] 2 april 2014 21:54
    quote:

    DurianCS schreef op 2 april 2014 13:11:

    [...]
    Ja, maar na de eerste week doet het niets meer. Stilte voor de storm?
    Niemand wil er vanaf, dat is 1. Je ziet totaal geen dumps en weinig handel ondanks grote stijging (overigens niet zo zeer in marktkap door geringe aantal uitstaande aandelen)
    Consolidatie na een mega stijging is logisch, helemaal in tijden van weinig klinisch nieuws.
    De volgende klinische positieve ontwikkeling kan het aandeel tussen 60-90 euro bewegen.
    Eind dit jaar boven de 200 euro is mogelijk volgens Oa Edison,
    Maar ook gezien de potentie van het product en te kort aan toereikende producten hartfalen in een gigantische markt.
  10. [verwijderd] 7 april 2014 14:26
    En opnieuw een positieve aankondiging; wat het fundament ondersteunt..
    ----
    13.35u
    Cardio3 BioSciences : gunstige journal publicatie.

    (CercleFinance.com) - Cardio3 BioSciences kondigt vermelden in het European Heart Journal, de officiële publicatie van de European Society of Cardiology, cardioréparatives stamcellen om de volgende generatie van regeneratieve therapieën vormen.

    'De erkenning die door deze publicatie belicht de voortdurende vooruitgang en leiderschap Cardio3 BioSciences in de regeneratieve geneeskunde. Door te kiezen voor de weg van de lijn specificatie, hopen we de normen voor cardiale regeneratieve therapieën te definiëren ", aldus Christian Homsy, CEO van Cardio3 Biosciences.

    C-Cure Cardio3 BioSciences is het eerste product in zijn soort in biotherapeutics cardioreparative verkregen door de methode voor het aangeven lijn voor gebruik bij hartfalen.

    Het is nu het onderwerp van een Fase III in Europa en Israël (CHART-1) en heeft door de FDA toestemming gekregen om te testen in de Verenigde Staten in een andere studie (CHART-2). Deze klinische fase III studies benadrukken vooruitgang in regeneratieve geneeskunde.
  11. [verwijderd] 10 april 2014 13:47
    De goed nieuws show lijkt maar niet te stoppen bij Cardio 3,
    alle relatief kleine nieuwsfeiten bij elkaar zullen dit najaar tot een ontploffing gaan leiden is mijn verwachting.
    Ook is het wachten op een Amerikaanse partner.
    -----

    Cardio3 BioSciences : een vergunning in Ierland werving.

    (CercleFinance.com) - Cardio3 BioSciences NV ontvangen van de Irish Medicines Agency (IMB), de toelating tot de studie CHART-1 aanmerking komt voor C-Cure in Ierland te lanceren.

    Ierland is het negende land om deze studie tot hartfalen van ischemische oorsprong behandelen. Tot op heden is het onderzoek toegestaan ??in het Verenigd Koninkrijk, België, Israël, Servië, Hongarije, Polen, Spanje en Italië.

    CHART-1 is de eerste wereldwijde Fase III in de regeneratieve geneeskunde goedgekeurd met volwassen stamcellen gedifferentieerd in cardiale voorlopercellen (zogenaamde cardiopoietische) voor de behandeling van hartfalen van ischemische oorsprong. De studie omvat tenminste 240 patiënten.
  12. [verwijderd] 23 april 2014 12:21
    21-1-2014
    Cardio3 Biosciences steeg sinds vorige woensdag al 40 procent. Op die dag bracht het beurshuis Invest Securities een rapport uit waarin het koersdoel voor het biotechaandeel werd opgetrokken van 27 tot 61,70 euro.

    Invest Securities reageerde op een beslissing van de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA. Die had begin januari groen licht gegeven om de regeneratieve hartbehandeling C-Cure (in een fase 3-studie) uit te testen op Amerikaanse patiënten. Goed nieuws voor Cardio3 dus.
    Invest Securities verhoogde meteen de kans dat C-Cure op de markt zal komen van 45 naar 55 procent, wat een grote impact had op de bedrijfswaardering. En de analisten geven nog een extra argument voor hun koersdoelverhoging. ‘Het feit dat Cardio3 nu klinische testen in de VS gaat opstarten, kan het statuut van het bedrijf in de ogen van investeerders veranderen en de aandacht van Amerikaanse beleggers trekken’, klinkt het.
    Invest Securities gaat ervan uit dat Cardio3 in de loop van 2014 nog een kapitaalverhoging zal aankondigen om de klinische testen in de VS, waarvan de kosten geraamd worden op 25 miljoen euro, te financieren. ‘Rekening houdende met de huidige beurswaarde zal de verwatering voor aandeelhouders beperkt blijven.’ Ook financieel directeur Patrick Jeanmart gaf al aan dat het bedrijf verse centen zal moeten ophalen.
    Dat Cardio3 nu ook klinische testen gaat opstarten in de VS, zal de aandacht trekken van Amerikaanse investeerders.
    Invest Securities
    Invest Securities rekent voor C-Cure op piekverkopen van 1,8 miljard euro, gelijk verdeeld over Europa en de VS. Op de eerste resultaten van de fase 3-studie in Europa is het evenwel nog wachten tot laat in 2015.
    Het aandeel noteert vandaag opnieuw met 7 procent winst op 53,37 euro. De beurswaarde bedraagt 338 miljoen euro. Vorige week profiteerde het Waalse investeringsfonds SRIW, een van de aandeelhouders van het eerste uur, van de enorme koershausse om een deel van zijn belang te verzilveren.
  13. [verwijderd] 13 juni 2014 10:25
    6 mei 2014

    (CercleFinance.com) - Cardio3 BioSciences, die actief zijn in de ontdekking en ontwikkeling van regeneratieve therapieën voor geavanceerde hart-en vaatziekten, heeft vandaag aangekondigd dat de European Medicines Agency (EMA) de kwaliteitsgegevens is gecertificeerd voor C-Cure, vlaggenschip product kandidaat samenleving.

    Momenteel in klinische Fase III studie in Europa en Israël, C-Cure is een celtherapie product lijn cardiovasculaire ontwikkeld voor de behandeling van hartfalen.

    Het verkrijgen van de certificering is een belangrijke stap in de richting van de commerciële goedkeuring op het Europese grondgebied.

    Certificering van Quality ATMP (geneesmiddelen voor geavanceerde therapie) verklaard dat het kwaliteitsmanagementsysteem gegevens gegenereerd voor C-Cure voldoen aan de strenge normen die door de EMA in de ontwikkeling en het indienen van een aanvraag vergunning op de markt (AMM).
  14. [verwijderd] 13 juni 2014 10:26
    20 mei 2014

    (CercleFinance.com) - Cardio3 BioSciences aangekondigd dat het een commerciële overeenkomst met ViroMed Co LTD ondertekend over het gebruik van katheters C-Cathez in de productontwikkeling VM202-CAD-Korea. Financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

    Product VM202 CAD ViroMed een geneesmiddel gentherapie voor de behandeling van ischemische hart-ziekten via het therapeutische angiogenese proces. Een klinische fase I studie voor VM202-CAD werd uitgevoerd in Korea en een klinische fase II studie is gepland. Het moet starten in het vierde kwartaal 2014.

    Gemaakt door Cardio3 BioSciences, C-Cathez vertegenwoordigt de nieuwe generatie van percutane katheter voor de toediening van biologische gericht het hart. Het kan worden gebruikt voor vele protocollen.

    C-Cathez legt contact met het myocard beweging tijdens het samentrekken en tijdens de injectie, zonder het genereren van weefsel wonden, en verspreiden het therapeutische middel over een groter gebied, om de verspreiding te verbeteren en retentie in het te onderzoeken weefsel.
  15. [verwijderd] 13 juni 2014 10:27
    3 juni 2014

    (CercleFinance.com) - Cardio3 BioSciences, die actief zijn in de ontdekking en ontwikkeling van geavanceerde hart-en vaatziekten regeneratieve therapieën, kondigde vandaag de benoeming van dr. Georges Rawadi als Vice President van Business Development.

    Met meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg, zal dr. G. Rawadi verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de business Cardio3 BioSciences wereldwijd door het identificeren van mogelijkheden voor groei en internationale expansie zijn, en het beheer van de strategie partnerschap.

    Voordat hij bij C3BS Dr Rawadi was Vice President van Business Development van Cellectis.
  16. [verwijderd] 13 juni 2014 10:27
    11 juni 2014

    (CercleFinance.com) - Cardio3 BioSciences, die actief zijn in de ontwikkeling van geavanceerde hart-en vaatziekten regeneratieve therapieën, ontvangen van de Zweedse Medical Products Agency, de toelating tot de studie CHART-1 behandeling te starten kandidaat C-Cure in Zweden.

    Zweden is het tiende land om deze unieke studie in de wereld toe te staan, tot hartfalen van ischemische oorsprong behandelen.

    Tot op heden is het onderzoek toegestaan ??in het Verenigd Koninkrijk, België, Israël, Servië, Hongarije, Polen, Spanje, Italië en Ierland.

    CHART-1 (congestief hartfalen cardiopoietische Regenerative Therapy) is de eerste wereldwijde Fase III in de regeneratieve geneeskunde goedgekeurd met volwassen stamcellen gedifferentieerd in cardiale voorlopercellen (zogenaamde cardiopoietische) voor de behandeling van hartfalen van ischemische oorsprong .
  17. [verwijderd] 13 juni 2014 11:00
    Mont-Saint-Guibert, België, -

    Het Belgische biotechnologiebedrijf Cardio3 BioSciences (C3BS) (Euronext Brussels en Paris: CARD), een leider in de ontdekking en ontwikkeling van geavanceerde regeneratieve therapieën voor de behandeling van hartziekten, heeft het genoegen aan te kondigen dat het genomineerd is voor twee European Mediscience Awards 2014, de “Breakthrough Award” en de “Best Technology Award”.

    www.c3bs.com/sites/default/files/pres...
67 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 864,34 -1,11%
EUR/USD 1,0694 -0,03%
FTSE 100 8.045,43 +0,06%
Germany40^ 17.798,70 -1,60%
Gold spot 2.318,61 +0,11%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,07%
Flow T...
+3,02%
B&S Gr...
+2,32%
RENEWI
+2,27%
Fugro
+1,83%

Dalers

ADYEN NV
-16,30%
VIVORY...
-8,16%
Alfen ...
-6,11%
WDP
-5,56%
BAM
-3,48%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links