Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Duidelijk kader bij Beter Bed'

'Duidelijk kader bij Beter Bed'

AMSTERDAM (AFN) - Beddenfabrikant Beter Bed heeft vrijdag tijdens zijn eerste Capital Markets Day duidelijke randvoorwaarden geschept voor de strategie in de komende jaren. Dat schrijven kenners van KBC Securities in een rapport over het bedrijf.

De belangrijkste mededelingen die Beter Bed deed hadden volgens KBC betrekking op kostenbesparingen. Beter Bed heeft inmiddels de nodige ingrepen gedaan en kosten gemaakt. Aanvullende kosten zijn volgen Beter Bed niet nodig. Verder gaf het bedrijf een update over Spanje, waar het per 1 november zijn handen aftrekt van de Spaanse keten El Gigante del Colchón. Volgens Beter Bed was in Spanje onrealistische groei nodig om quitte te spelen, zo benadrukt KBC.

Ook qua online-activiteiten, convenanten, belastingen en groeidoelen schepte Beter Bed meer duidelijkheid. De klaarheid die Beter Bed gaf, neemt KBC mee in zijn investeringsopvatting voor het aandeel.

KBC handhaaft vooralsnog zijn hold-advies met een koersdoel van 7 euro. Het aandeel Beter Bed was vrijdag bij het slot 4,36 euro waard. Door een storing bij beursuitbater Euronext was er maandag omstreeks 09.15 uur nog geen koers beschikbaar.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links