Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Stichting Driegracht stapt uit Bever

AMSTERDAM (AFN) - Stichting Driegracht heeft geen kapitaalbelang en stemrecht meer in Bever. Dat bleek zaterdag uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Eerder had Stichting Driegracht nog een belang van 3,85 procent in het vastgoedfonds, zo valt op te maken uit de registers van de toezichthouder.

Lees over dit aandeel ook

  1. 09 jan Update: Delisting groepje smallcaps gestaakt 7
  2. 09 jan Delisting 8 smallcaps gestaakt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Bever

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 24 februari 2018 11:15
    Hij springt ook als een bever op en neer.
    Bij mij sprong de beurs dus heel duidelijk op,hoewel ik heel weinig tijd voor de beurs nam,wegens bouwaktiviteiten,nam ik toch op het juiste moment,goede beslissingen.
    In het begin van de week minderde ik aperam en vermeerderde ik besi,later bouwde ik pharming af,omdat ik de zaak niet vertrouwde,ook dat ging naar het meest aandeelhouders vriendelijke aandeel op de beurs.
    Omdat ik ook arcelor mittal niet vertrouw,die krijgt altice neigingen,met nog een forse schuld,heel veel investeren in oude fabrieken,die ook nog eens gigantisch veel geld gaan kosten,dat staat me niet aan,nu is het resultaat er al,maar 1 duppie dividend,ik zie liever eerst verdere schuldafbouw en een fatsoenlijk dividend.
    Omdat mijn aperammetje,om mij niet duidelijke reden,maar blijft zakken,schoof ik donderdag opnieuw,dit fonds op richting mijn superveel dividend betalend besietje,gisteren kwam de kers op de taart,heel de week steeg hij al leuk,door analisten,die nu eindelijk lezen leren,werd hij omhoog geplugt en greep in de amx goud!! +9,62%!!
    Arcelor schoof ik op naar amg,omdat dat verhaal over die recyklingfabriek,voor vanadium,mij als op en top recyklijong,zeer wel aanstond en daarmee had ik ook de goudenplakker van de ascx te pakken,+3,44%!!
    Al met al resulteerde dit in een weekwinst van 5%,meer dan tienmaal de aex,ik vind dat ik wel de bronzenplak voor amateurs verdient heb!!
    Vandaag een extra krantenklus klaren,morgen genieten van het heerlijke evangelie,van de lijdende Knecht des Heeren,Zijn weergaloze liefde maakt arme zondaren schatrijk!!
    Maandag proberen,aan de zijlijn nog wat meer knaken te grijpen,Sjaloom!!!
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Bever Holding

2,460 17 apr
0,000 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links