Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Meer omzet voor Novisource

AMSTERDAM (AFN) - Novisource heeft de autonome omzet in het eerste kwartaal verder zien groeien. Dat maakte het bedrijf maandag bekend in een tussentijds handelsbericht, waarin geen concrete cijfers werden gemeld. Het bedrijfsresultaat van het concern ging daarbij wel naar beneden.

Volgens Novisource is het lagere resultaat een direct gevolg van kosten die zijn gemaakt voor de beursnotering, forse investeringen in ICT en op het gebied van overnames.

Novisource verwacht voor heel 2015 een verdere groei van de omzet, ondanks de vertraging in het eerste kwartaal. Verder denkt het bedrijf dit jaar één of meerdere overnames te doen. Het slagen hiervan is een belangrijke voorwaarde voor de beoogde groei in dit lopende jaar. Het bedrijf sprak geen concrete verwachtingen voor het lopende boekjaar uit.

Gematigd tevreden

Topman Willem van der Vorm is gematigd tevreden over de ontwikkelingen in het eerste kwartaal. ,,Zoals vooraf begroot, werden in de eerste maanden van het jaar extra kosten ten behoeve van de dagelijkse operatie gemaakt. Dat drukt het resultaat", zo maakte hij bekend. ,,Commercieel zijn wij succesvol aan het ontwikkelen in de bancaire sector, in de ZZP-markt en met onze recente aanwinst Diesis. Hier zit potentie voor verdere ontwikkeling van de omzet en het resultaat."

Novisource start dinsdag met het inkopen van maximaal 3.000 eigen certificaten van gewone Aandelen A. Het inkoopprogramma wordt uitgevoerd ter afdekking van de toe te kennen aandelen aan medewerkers vanwege het bestaande beloningsbeleid en aandelenplan.

Lees over dit aandeel ook

  1. 27 mrt Meer omzet voor Almunda
  2. 04 dec Value8 meldt ontwikkelingen bij investeringen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ALMUNDA PRO NV

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ALMUNDA PRO NV

1,220 16:00
0,000 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links